10 Απρ 2011

ΚΑΛΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Ο Αλέξανδρος Τζέμος έκανε σήμερα νικηφόρο ξεκίνημα στο Κύπελο κάτω των 10 ετών! Ο Αλέξανδρος είναι ένα από τα παιδιά που συμμετέχουν στα προπονητικά τμήματα του σωματείου και στελεχώνουν πλέον τις αναπτυξιακές μας ομάδες!

Καλό θεωρείται το ξεκίνημα για τις ομάδες μας στις διοργανώσεις της ΕΣΝΝΑ που ξεκίνησαν σήμερα.
Στο Κύπελο Αττικής, που διεξάγεται κάθε χρόνο με αγώνες νοκ άουτ, η ομάδα μας αποτελούμενη από νέους παίκτες (Κουτσογιαννοπούλου, Κουλαξουζίδης, Τσιροπούλας και Ρηγάτος), επικράτησε εκτός έδρας της επίσης νεανικής ομάδας της Αίγλης Παπάγου  με το εντυπωσιακό 4-0. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα μας προκρίθηκε στους 32 του θεσμού.
Στο Κύπελο κάτω των 14 ετών τρεις νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων μας. Η Σ.Ο. Αιγάλεω Α επικράτησε εκτός έδρας του ΑΚ Ζωγράφου με 3-1, η Σ.Ο. Αιγάλεω Β νίκησε την ομάδα του Φοίβου Πειραιά με 4-0,   ενώ η Σ.Ο. Αιγάλεω Γ επικράτησε στα Βριλήσσια της τοπικής ομάδας ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησίων με 3-0,5. Τη μοναδική ήττα σημείωσε η Σ.Ο. Αιγάλεω Δ από την Αίγλη Παπάγου με 3-1.
Στο Κύπελο κάτω των 10 ετών νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα και για τις δυο μας ομάδες. Η Σ.Ο. Αιγάλεω Α επικράτησε με 4-0 της Αίγλης Παπάγου Ε, ενώ η Σ.Ο. Αιγάλεω Β νίκησε εκτός έδρας στα Άνω Λιόσια με 3-1 το Σ.Ο. "Τρ. Σιαπέρας".
Οι αγώνες θα συνεχιστούν με τις συναντήσεις του 2ου γύρου την Κυριακή 8 Μαϊου, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Ερέτρια θα διεξαχθεί η τελική φάση των Σχολικών Πρωταθλημάτων.