28 Σεπ 2010

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Συνεχίζονται την Κυριακή οι διασυλλογικές νεανικές διοργανώσεις και οι αγώνες γίνονται φυσικά όλο και πιο δύσκολοι.
Στο πρωτάθλημα παμπαίδων η πρωταθλήτρια Αττικής ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω φιλοξενείται από τον επίσης αήττητο Παράδεισο Αμαρουσίου. Η ισχυρή ομάδα που έχτισε ο Στάθης Γαζής είναι μια από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από τον προτελευταίο γύρο, ενώ ο Παράδεισος θα ήθελε να σπάσει το επί 12 αγώνες αήττητο της ομάδας μας. Στα άλλα παιχνίδια η άλλη πρωτοπόρος Εστία Νέας Σμύρνης φιλοξενεί την πολύ ανανεωμένη ομάδα του Σ.Ο. Καλλιθέας.
Στο πρωτάθλημα παίδων η ομάδα μας, σε έναν αγώνα στον οποίο δεν πρέπει να χάσει για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης, φιλοξενεί την ισχυρή ομάδα του Ζήνωνα Γλυφάδας. Το παιχνίδι κρίνεται ιδαίτερα δύσκολο για την ομάδα μας που αυτήν τη χρονιά βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο στην προσπάθειά της να επιστρέψει στις διακρίσεις. Από τα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του ΦΟΝ Επικοινωνία με τη ΠΣ Περιστερίου και του ΣΟ Χαλανδρίου με το Φυσιολάτρη Νίκαιας.
Στο πρωτάθλημα juniors η πρώτη μας ομάδα, μετά τις νίκες της επί των  παραδοσιακά ισχυρών σε αυτές τις ηλικίες Ένωσης Σπάρτης και Παράδεισου Αμαρουσίου, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του αξιόμαχου Πειραϊκού. Επιπλέον, η δεύτερη μας ομάδα, που έχει δείξει μερικά πολύ καλά στοιχεία, υποδέχεται τον Α.Σ. Παπάγου.