13 Σεπ 2010

ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Τέτοιες στιγμές χαράς ελπίζουμε να ζήσουν και φέτος οι μικροί μας παίκτες! Όμως ένα πράγμα είναι βέβαιο: ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχεις το στόχο!

Καλό ήταν το ξεκίνημα για τις ομάδες του Σ.Ο. Αιγάλεω στα πρωταθλήματα Αττικής παμπαίδων και παίδων.
Συγκεκριμένα οι περσινοί πρωταθλητές Αττικής στην κατηγορία των παμπαίδων επικράτησαν της αξιόμαχης ομάδας του Σ.Α.Σ Κορωπίου με 4,5-1,5. Νίκησαν οι Παναγιώτης Λάσπας, Γιάννης Μαργαρίτης, Ειρήνη Λιάπη και Νίκος Καυκαλάς, ισοπαλία έφερε ο Παναγιώτης Καλόφωνος και ηττήθηκε ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος. Δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Λαδάς.  Η ομάδα μας φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θεωρείται από τα φαβορί για ένα ακόμη μετάλλιο μετά την 3η θέση το 2008 και την 1η το 2009. Εξάλλου η 2η  θέση της ομάδας μας στο κύπελλο κάτω των 14 ετών τη φετινή χρονιά, επιβεβαιώνει τον παραπάνω ισχυρισμό αφού βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε παίκτες της ομάδας των παμπαίδων. Όμως όλα αυτά πρέπει να φανούν στους αγωνιστικούς χώρους.
Στο πρωτάθλημα παίδων η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω επικράτησε του ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων με 4,5-1,5 επίσης. Νίκησαν οι Χρήστος Ρηγανάκος, Γιάννης Κατωπόδης, Φιλίππα Λιάπη και Ιάσων Αποστολάκος, ισόπαλος ήρθε ο Παναγιώτης Ρηγάτος, ενώ ηττήθηκε ο μικρός Γιώργος Καραγιάννης. Αυτή η ομάδα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, βασιζόμενη σε σημαντικό βαθμό σε παίκτες της ομάδας κάτω των 12 και ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την είσοδο στην τελική οχτάδα. Η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω ήταν 3η το 2007, 5η το 2008 και 6η πέρυσι.
Την επόμενη Κυριακή ξεκινάει και το πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών, όπου ο Σ.Ο. Αιγάλεω θα συμμετέχει με δυο ομάδες με στόχο την απόκτηση εμπειριών. Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται μια  διασυλλογική διοργάνωση σε τόσο χαμηλές ηλικίες!