27 Σεπ 2010

ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ


Ο μικρός Δημήτρης Κατωπόδης διαπρέπει με την ομάδα των juniors!

Καλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι στάθηκαν οι νεανικές ομάδες μας στους Κυριακάτικους αγώνες τους. Όσο περνούν οι γύροι τόσο οι μάχες θα γίνονται σκληρότερες και οι ομάδες μας θα αντιμετωπίζουν όλο και δυσκολότερους αντιπάλους!
Στο κύπελλο παμπαίδων η πρωταθλήτρια Αττικής ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω φαίνεται να ανεβάζει στροφές επικρατώντας σχετικά εύκολα της ομάδας του Α.Ο. Λεοντείου με 5-1. Νίκησαν ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος, ο Παναγιώτης Λάσπας, ο Γιάννης Κατωπόδης, ο Νίκος Καυκαλάς και ο Γιώργος Καραγιάννης ενώ ηττήθηκε η Φιλίππα Λιάπη. Αήττητες εκτός από την ομάδα μας συνεχίζουν ο Παράδεισος Αμαρουσίου και η Εστία Νέας Σμύρνης και οι δύο με παράδοση στις μικρές ηλικίες.
Στο κύπελλο παίδων η ομάδα μας προσπάθησε για ένα καλό αποτέλεσμα με αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια Αττικής Π.Σ. Περιστερίου, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των αντιπάλων και ηττήθηκε τελικά με 4-2. Νίκησε ο Χρήστος Ρηγανάκος, ισοπαλίες από το Γιάννη Μαργαρίτη και την Ειρήνη Λιάπη και ηττήθηκαν ο Δημήτρης Λαδάς, ο Παναγιώτης Καλόφωνος και ο Παναγιώτης Ρηγάτος.Τώρα βέβαια τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την ομάδα μας που πρέπει να φέρει θετικά αποτελέσματα τους τελευταίους δύο γύρους για να μπεί στην τελική οχτάδα. Με τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες προηγούνται η ΠΣ Περιστερίου και ο ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου που θα αγωνιστούν μεταξύ τους στα πλαίσια του 4ου γύρου.
Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την ομάδα μας επί του Παράδεισου Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα κάτω των 8. Οι λιλιπούτιοι σκακιστές μας επικράτησαν με 2,5-0,5. Νίκες από τον Αντώνη Λάσπα και το Δημήτρη Κατωπόδη και ισοπαλία της Παναγιώτας Ρήγα με την πρωταθλήτρια Αττικής κάτω των 8 Ευτυχία Παπαγεωργίου.
Η δεύτερή μας ομάδα αγωνιζόμενη δυστυχώς με κενή σκακιέρα ηττήθηκε με 2-0,5 από την ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης. Νίκησε ο Κωνσταντίνος Φλέσσας και ηττήθηκε ο Ηλίας Τσάκωνας.
Αναλυτικά αποτελέσματα και κληρώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ http://www.essnachess.gr/.