Ίκαρος 2018

20 Σεπ 2010

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ!

Τρεις νίκες αυτήν την Κυριακή για τις ομάδες μας για τα διασυλλογικά νεανικά.
Συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων η ομάδα μας ξεπέρασε το εμπόδιο της πολύ καλής ομάδας της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου με 4-2. Νίκησαν ο Δημήτρης Λαδάς, ο Γιάννης Μαργαρίτης και η Ειρήνη Λιάπη, ισοπαλίες έφεραν ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος και ο Παναγιώτης Καλόφωνος, ενώ ηττήθηκε ο Παναγιώτης Λάσπας. Η αντίπαλός μας, από ότι φαίνεται θα είναι μία από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο final-8.
Στο Πρωτάθλημα Παίδων η πολύ νεανική ομάδα μας διπλασίασε τις νίκες της επικρατώντας εύκολα της ΣΠΚ Φυλής με 6-0. Αγωνίστηκαν ο Παναγιώτης Ρηγάτος, ο Γιάννης Κατωπόδης, ο Νίκος Καυκαλάς, η Φιλίππα Λιάπη, ο Ιάσων Αποστολάκος και ο Γιώργος Καραγιάννης. Η συνέχεια αναμένεται ιδαίτερα δύσκολη για την ομάδα μας όσο περνούν οι γύροι, ενώ στόχος της είναι να συμμετέχει στο final-8 και να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες.
Ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα και μάλιστα με νίκη με 3-0 επί της πάντα ισχυρής σε αυτές τις ηλικίες Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας για την πρώτη ομάδα κάτω των 8 ετών!  Αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Κατωπόδης, ο Αντώνης Λάσπας και ο Ηλίας Τσάκωνας. Σε αυτήν τη διοργάνωση αγωνίστηκε και η δεύτερή μας ομάδα η οποία ηττήθηκε από τον Πειραϊκό Ο.Σ.με 2,5-0,5.  Τη μοναδική ισοπαλία έφερε ο Κωνσταντίνος Φλέσσας, ενώ ηττήθηκαν ο Αλέξανδρος Τζέμος και ο Στέλιος Σεραφίδης.
Την επόμενη Κυριακή συνεχίζονται και οι τρεις διοργανώσεις.
Αναλυτικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ www.essnachess.gr