28 Ιαν 2017

Π.Ο.Α. 2017: HTTA 6-4 ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ηττήθηκε με σκορ 6-4 ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω στο εκτός έδρας ματς με την Επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής, για το 2ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Α' Εθνικής Κατηγορίας (Π.Ο.Α.) της Αττικής.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε για το καλύτερο και είχε δυνατότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς σε κάποιες σκακιέρες χάθηκαν καλές ευκαιρίες. Όμως η Επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής, βασιζόμενη στην υπεροχή της στις ανδρικές σκακιέρες, επικράτησε τελικά στο ματς. Από τα ατομικά αποτελέσματα των αθλητών του Σ.Ο.Αιγάλεω ξεχωρίζουν οι νίκες των Ιωάννα Διακούλη, Γιώργου Σταματάκη και Βασίλη Κασιούμη επί των Κυριαζή, Μπούρχα και Αμπελακιώτη αντίστοιχα. Στα αξιοσημείωτα και η πρώτη συμμετοχή της μικρής Νικολέτας Πουλιλίου με την ομάδα του Π.Ο.Α. Παρά την ήττα της, η νεαρή Νικολέτα έπαιξε σοβαρά και έδειξε ότι στο κοντινό μέλλον μπορεί να είναι από τα βασικά μέλη της ομάδας.

Στον επόμενο (3ο) γύρο (29/1) ο Σ.Ο.Αιγάλεω υποδέχεται εντός έδρας την ομάδα της Σ.Α.Σ. Κορωπίου σε ένα κρίσιμο ματς όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας "Νίκος Στρόφαλης" 2017, στον Α' Όμιλο ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α' ηττήθηκε εντός έδρας με το "βαρύ" 0-6 από τον Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας Α' ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' αναδείχθηκε, εκτός έδρας, ισόπαλος 2,5-2,5 με τον Α.Σ.Α.Ε. Στον 3ο γύρο ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α' αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Σ. Παπάγου Β', για τον Α' Όμιλο, και ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α', εντός έδρας, τον Α.Σ. Παπάγου Δ', για το Β' Όμιλο.

Την Κυριακή 29/1 ξεκινά επίσης και το νεανικό διασυλλογικό τουρνουά Χειμωνάκι 2017 που έχει πλέον καθιερωθεί στο αγωνιστικό καλεντάρι. Ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω θα συμμετάσχει με τρεις ομάδες. Στον 1ο γύρο η κλήρωση για τις ομάδες του σωματείου μας έχει ως εξής: Σ.Ο. Νέας Φιλαδελφείας - Σ.Ο. Αιγάλεω Α', Γ.Σ. Κερατέας Α' - Σ.Ο. Αιγάλεω Β', Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου Δ' - Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' ενώ στο 2ο γύρο τα ζευγάρια είναι: Σ.Ο. Αιγάλεω Α' - Σ.Ο. Περιστερίου Β', Σ.Ο. Αιγάλεω Β' - Π.Σ. Περιστερίου Α' και Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' - Φ.Ο.Ν Ηρακλείου Α'.

Αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά για όλες τις τρέχουσες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α είναι διαθέσιμα από το Chess-Results (εδώ) αλλά και την ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (εδώ), ενώ για το Χειμωνάκι μπορείτε να δείτε κληρώσεις και αποτελέσματα εδώ.