28 Μαρ 2016

2ος ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ RAPID ΑΤΤΙΚΗΣ 2016 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ!

2η θέση στο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Rapid Αττικής 2016 για το Βασίλη Κασιούμη ο οποίος πιστοποίησε ακόμη μια φορά την πολύ μεγάλη βελτίωσή του τον τελευταίο χρόνο (εδώ σε παλιότερη συμμετοχή του με την ομάδα στο πρωτάθλημα Α' Εθνικής 2014).
Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσε ο σταθερά ανερχόμενος σκακιστής του Σ.Ο. Αιγάλεω Βασίλης Κασιούμης, ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Rapid Αττικής 2016 που διεξήχθη την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2015. Η επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότεροι από 120 σκακιστές, αρκετοί μάλιστα ιδιαίτερα ισχυροί και έμπειροι! Ο Βασίλης σημείωσε σκορ 6/7 νικώντας ισχυρούς αντιπάλους (όπως λ.χ. ο παλιός πρωταθλητής νέων Χρήστος Ζυγούρης) και χάνοντας μόνο από τον νικητή του τουρνουά Κωνσταντίνο Μεγαλιό.

Πρόκειται για ένα ακόμη εξαιρετικό αποτέλεσμα για το Βασίλη που έρχεται μετά το απόλυτο 8/8 στο φετινό Π.Ο.Α. της Αττικής και πιστοποιεί την πολύ μεγάλη βελτίωσή του τον τελευταίο χρόνο. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα αποτελέσματα θα έχουν ακόμη καλύτερη συνέχεια και ευχόμαστε στο Βασίλη κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Δείτε αναλυτικά τα ατομικά αποτελέσματα του Βασίλη εδώ και τα συνολικά αποτελέσματα του τουρνουά εδώ.