25 Φεβ 2014

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ!

Εκτός από τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του Σ.Ο.Αιγάλεω, στην κοπή της πίττας παρευρέθηκαν και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω (στην πρώτη σειρά από αριστερά: Δημήτρης Μπίρμπας, Γιάννης Γκίκας, Ελευθερία Τιρτιράκη, Χρήστος Καρδαράς (Δήμαρχος Αιγάλεω), Γιώργος Λάμπρου και Λάμπρος Σκλαβούνος).
Αν και η Κυριακάτικη απογευματινή βροχή φάνηκε πως απέτρεψε κάποια από τα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω να παρευρεθούν στην κοπή της πιττας του σωματείου, εντούτοις αρκετοί ήταν αυτοί που δεν πτοήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, η οποία δίνει τη δυνατότητα κάθε χρόνο στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να βρεθούν μαζί και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και την πρόοδο του σωματείου.

Στην εκδήλωση, μετά την αναλυτική παρουσίαση της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς ιδιαίτερα πλούσιας σε διακρίσεις και δραστηριότητες για το Σ.Ο.Αιγάλεω, από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Σπυρακόπουλο και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ακολούθησε η βράβευση των δύο ομάδων του σωματείου οι οποίες πέτυχαν ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις μέσα στο 2013. Ο λόγος κατ' αρχήν, φυσικά, για την ομάδα Παίδων η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής 2013, (δείτε αναλυτικά τη σχετική αναφορά εδώ)

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς βραβεύει την ομάδα Παίδων για την 1η θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής 2013. Από αριστερά διακρίνονται οι: Βασιλική Ρηγάτου, Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση, Βασίλης Κασιούμης, Ειρήνη Λιάπη-Ζενεμπίση, Γιάννης Μαργαρίτης, Νίκος Καυκαλάς, Δημήτρης Λαδάς και Πολυχρόνης Δρακόπουλος
Η δεύτερη ομάδα που βραβεύτηκε ήταν η ομάδα Παίδων-Κορασίδων, η οποία επίσης πέτυχε μια σημαντική διάκριση κατακτώντας την 3η θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Αττικής 2013 (δείτε αναλυτικά τη σχετική αναφορά εδώ).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω κ. Γιώργος Λάμπρου βραβεύει την ομάδα Παίδων-Κορασίδων για την 3η θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Αττικής 2013. Από αριστερά διακρίνονται οι: Ανδρέας Μαργαρίτης, Φιλίππα και Ειρήνη Λιάπη-Ζενεμπίση, Παναγιώτα Κασιούμη, Πολυχρόνης Δρακόπουλος και Βασίλης Κασιούμης.
Εκτός από τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του σωματείου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω όπως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Λάμπρου, ο αντιδήμαρχος κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ο εκπρόσωπος της παράταξης "Ανθρώπινο Σύγχρονο Αιγάλεω" κ. Γιάννης Γκίκας, η κ. Ελευθερία Τιρτιράκη από τη "Λαϊκή Συσπείρωση Αιγάλεω", ο επικεφαλής της "Ανάπλασης Αιγάλεω" κ. Δημήτρης Μπίρμπας καθώς και παλαιότεροι, όπως η κ. Ρένα Δράκου, ή νεώτεροι, όπως ο κ. Γιάννης Κάντζος, φίλοι του Σ.Ο.Αιγάλεω αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων από σχολεία στα οποία ο Σ.Ο.Αιγάλεω οργανώνει μαθήματα όπως και εκπρόσωποι φιλικών σκακιστικών σωματείων. Στους χαιρετισμούς τους όλοι εξήραν το έργο που παράγει για την τοπική κοινωνία και την πόλη ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω και ευχήθηκαν αυτό να συνεχιστεί.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα της βασιλόπιτας αλλά και κέρασμα (μέρος του οποίου προσέφερε ευγενικά η Pizza Fan) για όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους στο σύλλογο για το 2014.