24 Δεκ 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ!

 
Η Μυρτώ με τη Χριστίνα μοιράζουν τα αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στο βάθος η Νατάσα συνομιλεί με τα παιδιά! Πολύ ωραία εικόνα από το Χριστουγεννιάτικο Σχολικό στο 2ο Δημοτικό Αιγάλεω! Για την επιτυχία των σχολικών διοργανώσεων συμμετέχει μεγάλο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου μας!

Άλλη μια όμορφη διοργάνωση διεξήχθη την Κυριακή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω με αναπτυξιακό χαρακτήρα! Επρόκειτο για το Χριστουγεννιάτικο Σχολικό, όπου συμμετείχαν 39 παιδιά των σχολείων της περιοχής! Ήταν ένα ακόμη τουρνουά στα πλαίσια της προσπάθειας του συλλόγου να γίνονται στις εγκαταστάσεις των σχολείων σκακιστικές εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με σκοπό τη δυναμική καλλιέργεια του σκακιού μέσα στα σχολεία. Εξάλλου οι καρποί αυτής μας της προσπάθειας γίνονται όλο και μεγαλύτεροι.
Όμως καιρός να περάσουμε στα αποτελέσματα:

Α-Β Δημοτικού (18 συμμετοχές):
1.Γκουτούφας Χρήστος (10ο Χαϊδαρίου)
2.Μέρτογλου Κωνσταντίνος (Πρότυπη Παιδαγωγική)
3.Σπυράκος Γιώργος (3ο Αιγάλεω)
1ο κορίτσι: Μαζαράκη Νεφέλη (1ο Αιγάλεω)

Γ-Δ Δημοτ ικού (13 συμμετοχές):
1.Δερμιτζάκης Μανώλης (2ο Αιγάλεω)
2.Γκογκορέσης Αλέξανδρος (5ο Αιγάλεω)
3.Σιγάλας Χρήστος (17ο Αιγάλεω)
1ο κορίτσι: Μαράντου Ειρήνη (10ο Αιγάλεω)

Ε-ΣΤ Δημοτικού (8 συμμετοχές):
1.Καλής Αντώνης (12ο Αιγάλεω)
2.Λαζαραίος Διονύσης (10ο Αιγάλεω)
3.Ντάφλος Γιώργος (5ο Χαϊδαρίου)

Επόμενη σχολική διοργάνωση που έχει το καλεντάρι του ομίλου, είναι το 11ο Ατομικό  Σχολικό Πρωτάθλημα για τους δήμους Αιγάλεω- Χαϊδαρίου- Αγίας Βαρβάρας που θα λάβει χώρα στις 25 Ιανουαρίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.