2 Ιουν 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΤ - ΚΥΡΙΑΚΗ 3/6/2012, 5.00 μ.μ.


Τουρνουά με την επωνυμία "Καλοκαιρινό Ματ" για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων που παρακολουθούν μαθήματα σκακιού στην περιοχή του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, στις 5.00 μ.μ.

Το τουρνουά θα είναι 6 γύρων με χρόνο σκέψης 10 λεπτά για κάθε παίχτη για όλη την παρτίδα. Θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους ανάλογα με τις τάξεις:
Α' όμιλος: για παιδιά Α', Β' και Γ' Δημοτικού
Β' όμιλος: για παιδιά  Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω (Ιερά Οδός και Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δαβάκη) έναντι Εθνικής Τράπεζας, τηλ 210-5910421). Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε ομίλου θα δοθούν μετάλλια.

Υπεύθυνη του τουρνουά είναι η προπονήτρια Αναστασία Παγάνογλου, η οποία παράγει ένα εξαιρετικό έργο στα σχολεία της περιοχής και διακρίνεται για την αγάπη της τόσο για το σκάκι όσο και για τα ίδια τα παιδιά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση rockwave@live.co.uk ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές και στο χώρο των αγώνων με την προϋπόθεση ότι δε θα έχει καλυφθεί ήδη ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών (σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)