16 Μαΐ 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Σ.Σ.Ν.Α. 13/5/2012 - ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Θετικά αποτελέσματα είχαν όλες οι ομάδες του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω στις διασυλλογικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. την Κυριακή που πέρασε.
Πιο συγκεκριμένα, στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Αττικής 2012 η ομάδα μας βρέθηκε αντιμέτωπη εκτός έδρας με την ομάδα του Α.Σ.Λαυρίου, την οποία νίκησε με 1-3 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Με την ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω αγωνίστηκαν οι Θανάσης Καραγιάννης (νίκησε το Δημήτρη Σιαμίδη), Λεωνίδας Λιάσκος (ηττήθηκε από το Σωτήρη Δελαβέκουρα), Αποστόλης Τσιροπούλας (νίκησε τον Ηλία Διάκο) και Γιάννης Σπυρακόπουλος (νίκησε το Νίκο Μερασέδογλου). Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας έχει δύσκολο έργο στον 3ο γύρο του κυπέλλου καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Πανιώνιου Γ.Σ.
Στο Κύπελλο Παίδων κάτω των 14 ετών οι ομάδες μας τα πήγαν επίσης πολύ καλά στο 2ο γύρο καθώς ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' επικράτησε εντός έδρας 3-1 του Γ.Α.Σ. Χολαργού, ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' σημείωσε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Πανιώνιο Γ.Σ. Β' ενώ ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' νίκησε άνετα εντός έδρας το Σ.Ο.Περιστερίου Γ' με 4-0. Στον 3ο γύρω η κλήρωση των ομάδων μας έχει ως εξής: Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Α' - Σ.Ο.Αιγάλεω Α', Σ.Ο.Αιγάλεω Β' - Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου και Γ.Α.Σ. Χολαργού - Σ.Ο.Αιγάλεω Γ'.
Τέλος, στο Κύπελλο Παμπαίδων κάτω των 10 ετών η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω ζευγάρωσε τις νίκες της επικρατώντας 4-0 του Ε.Ο.Α.Ο. "Φυσιολάτρης" Β' και στον 3ο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με την ομάδα του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου.
Αναλυτικά αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων φιλοξενούνται στο δικτυακό τόπο της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. αλλά και στο Chess-Results.