14 Δεκ 2011

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ!


Η ομάδα των παίδων του Σ.Ο. Αιγάλεω παρατεταγμένη σε θέση μάχης στον αγώνα με το Ζήνωνα για το final-8! Oι παίκτες μας στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων καταλαμβάνοντας την τιμητική 5η θέση στην Αττική!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Σ.Ο. Αιγάλεω και για την πορεία της ομάδας των παίδων (κάτω των 16 ετών). Η κατάκτηση της 5ης θέσης στην Αττική δεν είναι και λίγο πράγμα, αν συνυπολογίσουμε ότι οι πέντε στους έξι βασικούς παίκτες της ομάδας ήταν γεννημένοι μόλις το 1998! Για να επιτευχθεί η κατάκτηση της 5ης θέσης η ομάδα μας επικράτησε στους αγώνες κατάταξης του Ζήνωνα Γλυφάδας με 3,5-2,5. Στον αμφίρροπο αυτό αγώνα τις νίκες σημείωσαν ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος επί του Τσιλιμιγκάκη και ο Γιάννης Μαργαρίτης επί του Παπαδόπουλου, ισόπαλες ήρθαν οι παρτίδες του Γιάννη Κατωπόδη με το Δρακουλάκο, της Ειρήνης Λιάπη με το Γουσγούνη και του Ιάσωνα Αποστολάκου με τη Μπούζα. Ηττήθηκε ο Δημήτρης Λαδάς από το Ροϊνό.
Στα άλλα παιχνίδια η Π.Σ. Περιστερίου επικράτησε εύκολα του Φυσιολάτρη με 5,5-0,5 και κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο περσινός πρωταθλητής  Σ.Ο. Καλλιθέας επικρατώντας του Πειραϊκού με 4-2, ο οποίος περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Την πρώτη του νίκη στο final-8 σημείωσε και ο Α.Σ. Λαυρίου με 3,5-2,5 επί του Πανελληνίου και κατέκτησε την έβδομη θέση.
Οπότε η τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος Παίδων Αττικής 2011 έχει ως εξής:
  1. Π.Σ. Περιστερίου
  2. Φυσιολάτρης Νικαίας
  3. Σ.Ο. Καλλιθέας
  4. Πειραϊκός Ο.Σ.
  5. Σ.Ο. Αιγάλεω
  6. Ζήνων Γλυφάδας
  7. Α.Σ. Λαυρίου
  8. Πανελλήνιος Γ.Σ.