15 Νοε 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ!

Συνεχίζονται την Κυριακή τα διασυλλογικά Πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΑ. Στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων η ομάδα μας φιλοξενείται από το Σ.Μ.Σ Ελευσίνας, η οποία ανέκαθεν φημίζεται για τη δουλειά που κάνει στο φυτώριο και είναι μια από τις 6 ομάδες που ξεκίνησαν με δύο νίκες. Στους δυο πρώτους γύρους η ομάδα της Ελευσίνας πέτυχε δυο ευρείες σε έκταση νίκες επί του Πήγασου Κυψέλης με 6-0 και του Παράδεισου Αμαρουσίου με 5,5-0,5. Καλύτεροι παίκτες της είναι οι Κουσκούτης και Τσουκαλάς. Η ομάδα μας θα επιδιώξει να γυρίσει νικήτρια από την Ελευσίνα για να διεκδικήσει μια ψηλή θέση στην πρώτη φάση των αγώνων και να συμμετάσχει με πλεονέκτημα στο final-8.
Στο Πρωτάθλημα Παίδων η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω θα φιλοξενήσει την ομάδα του Σ.Ο. Ηλιούπολης, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Η ομάδα της Ηλιούπολης στο δεύτερο γύρο επικράτησε της Σκακιστικής Άνοιξης με 4-2, ενώ στον πρώτο γύρο ηττήθηκε άνευ αγώνος.
Στο Κύπελο Μπίκου ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α, μετά τις δυο ήττες στους δυο πρώτους γύρους, πήρε bye και οι παίκτες του θα βρουν ευκαιρία για ξεκούραση. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Σ.Ο. Παγκρατίου, ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ θα φιλοξενηθεί από το Σ.Ο. Αθηνών. Επιπλέον, η ομάδα του ΑΟ Αετού θα αγωνιστεί μακριά από το Αιγάλεω με την Αίγλη  Παπάγου.
Αποτελέσματα και κληρώσεις μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.