25 Δεκ 2010

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 13ο ΟΠΕΝ!

Ο Αποστόλης Τσιροπούλας σε παλιότερη απονομή νεανικών Πρωταθλημάτων Αττικής. Την απονομή έκανε ο επιτυχημένος πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ Γιάννης Γαλάνης, ενώ δεξιά μόλις διακρίνεται ο μετέπειτα πρόεδρος Λυμπέρης Αγγελάκης!

Με αρκετές απουσίες στον 7ο γύρο, λόγω της μεγάλης απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς, ολοκληρώθηκε το 13 Όπεν του Σ.Ο. Αιγάλεω! Γενικά τα συμπεράσματα ήταν πολύ θετικά τόσο όσον αφορά τον αριθμό των συμμετοχών όσο και την ποιότητα του σκακιού που παίχτηκε! Νικητής ήταν ο Απόστολος Σγουρός με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες, όσους και ο γνωστός σε όλους μας Πολωνός σκακιστής του Δία Πετρούπολης Ζbigniew Sienczewski, o οποίος τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Τρίτος και πρώτος παίκτης του Σ.Ο. Αιγάλεω ο Απόστολος Τσιροπούλας με 5,5 βαθμούς. Ο Αλέξανδρος Κωστούρος ο οποίος, ήταν το πρώτο έλο της διοργάνωσης, τελικά κατέλαβε την 4η θέση με 5 βαθμούς ισοβαθμώντας μαζί με άλλους 5 παίκτες. Για τον Τσιροπούλα ήταν ένα ακόμη πολύ καλό τουρνουά μετά το Πρωτάθλημα Πειραιά  και το Όπεν των Αμπελοκήπων.
Ας ελπίσουμε να μπορέσει ο σύλλογός μας και τη νέα χρονιά να έχει πλούσια δραστηριότητα διοργανώνοντας μια σειρά από Όπεν και όχι μόνο!
Αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά στοιχεία εδώ: