31 Δεκ 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Η απονομή στην κατηγορία κάτω των 8 ετών όπου οι Αλεξάκης (Πειραϊκός ΟΣ), Κατωπόδης (ΣΟ Αιγάλεω) και Βλάχος (Φυσιολάτρης Νικαίας) σηκώνουν περήφανοι τα κύπελά τους!

Θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νέοι του Σ.Ο. Αιγάλεω στα νεανικά Αττικής που ολοκληρώθηκαν εχτές. Τέσσερις δεύτερες θέσεις, δύο τρίτες και αρκετές καλές κατατάξεις ήταν ο συνολικός απολογισμός της ομάδας μας ενώ κανείς παίκτης μας δεν έπεσε κάτω από το 50%! Συγκεκριμένα δεύτερες θέσεις κατέκτησαν στα αγόρια κάτω των 8 ο Δημήτρης Κατωπόδης και κάτω των 20 ο Κωνσταντίνος Τσαλουμάς ενώ στα κορίτσια κάτω των 12 ετών η Φιλίππα Λιάπη και στα κάτω των 20 η Χριστίνα Καυκαλά. Τρίτος ήταν ο Δημήτρης Λαδάς στα αγόρια κάτω των 14 και η Ειρήνη Λιάπη στα κορίτσια κάτω των 14 ετών. Επιπλέον, πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν η Παρασκευή Παλιούρα που κατέλαβε την 4η θέση στα κορίτσια κάτω των 10 ετών, ο Παναγιώτης Καλόφωνος που τελικά ήταν 5ος στην πολυπληθή κατηγορία κάτω των 12 ετών, αν και πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για τη δεύτερη θέση, η Παναγιώτα Ρήγα  που ήταν 5η στα κορίτσια κάτω των 8 ετών και ο Παναγιώτης Λάσπας, ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση στα κατηγορία κάτω των 12 ετών και πήρε και αυτός την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μοναδικό μειονέκτημα η σχετικά ολιγοπληθής αποστολή της ομάδας μας (16 σκακιστές) και η απουσία για διάφορους λόγους κάποιων εκ των καλυτέρων παικτών μας στις μικρές ηλικίες. Πολλά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν εκτός από τους μικρούς σκακιστές και στους ικανότατους προπονητές!
Αποτελέσματα και τελικές βαθμολογίες εδώ: