17 Ιαν 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ!


Ο Δημήτρης Λαδάς και Ειρήνη Λιάπη, αναντικατάστατοι παίκτες της πρωταθλήτριας Αττικής ομάδας των παμπαίδων, έχουν πετύχει νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές πιστοποιώντας τη συνεχώς ανοδική πορεία τους! 

Με μια πολύ σημαντική νίκη για το Σκακιστικό Όμιλο Αιγάλεω επί της ιδαίτερα ισχυρής ομάδας του Πειραϊκού συνεχίστηκε το πρωτάθλημα για τον Προκριματικό Όμιλο της Α Εθνικής. Ο αγώνας ήταν ιδαίτερα αμφίρροπος και κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες. Τις νίκες για το Σ.Ο. Αιγάλεω σημείωσαν ο Δημήτρης Σκυριανόγλου επί του Λίτσα, ο Λάμπρος Παπακοσμάς στην επανεμφάνισή του επί του Λαιμού, ο Λεωνίδας Λιάσκος επί του Χαμπεσή, ο Παναγιώτης Ρηγάτος επί του Στεφανή, ο Δημήτρης Λαδάς επί του Καρακατσάνη και η Ειρήνη Λιάπη επί της Χαμπεσή. Ισοπαλία στην πρώτη σκακιέρα μεταξύ Σπυρακόπουλου - Τσομή και ήττες του Γιάννη Βλαχάκη από τον Κουρτέση, του Σπύρου Τσαγκαρόπουλου από τον Ευσταθίου, της Χριστίνας Κιζιρίδου από τη Λίνα Κορού, του Παναγιώτη Καλόφωνου από το Σιδηρόπουλο  και της Φιλίππας Λιάπη από την Ασβεστοπούλου. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας την άλλη Κυριακή για την 3η αγωνιστική του ΠΟΑ η ισχυρή ομάδα του Πανελληνίου. Στα άλλα παιχνίδια εντυπωσιακές νίκες για ΑΕΚ επί του ΔΗΚΕΠ Ανω Λιοσίων με 10-2, του Πανιώνιου επί του Δία με 10,5-1,5 και του Ζήνωνα Γλυφάδας επί του Ασπροπύργου με 8,5-3,5. Οι τρείς αυτές ομάδες (ΑΕΚ, Πανιώνιος και Ζήνων) φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α Εθνική Κατηγορία. 

Για το κύπελλο Αττικής Φιλίας ο Αιγαλιώτικος εμφύλιος μεταξύ Σ.Ο. Αιγάλεω Β -Σ.Ο. Αιγάλεω Γ έληξε ισόπαλος 4-4, ενώ ευρεία νίκη εκτός έδρας σημείωσε ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α επί του Σ.Ο. Χαλανδρίου.

Αναλυτικά αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.