18 Φεβ 2023

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ: ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2023

Μετά από 3 χρόνια (ελέω πανδημίας), τα μέλη, οι αθλητές και οι φίλοι του Σ.Ο.Αιγάλεω βρέθηκαν μαζί για να κόψουν την πίτα του σωματείου για το 2023

Μετά την επιβεβλημένη αναβολή, λόγω των καιρικών συνθηκών, τα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω έκοψαν την πίτα του σωματείου για το 2023 το Σάββατο 11/2. Μετά από τρία χρόνια (λόγω της πανδημίας, η προηγούμενη κοπή πίτας είχε λάβει χώρα το 2020) οι αθλητές, τα μέλη αλλά και οι φίλοι του σωματείου βρέθηκαν ξανά μαζί.

Αυτή η μάζωξη ήταν μια ευκαιρία για το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου να παρουσιάσει το έργο και τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς αλλά και να θέσει θέματα που αφορούν το σωματείο στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω τα οποία παρευρέθηκαν. Βασικότερο όλων είναι, φυσικά, οι αβαρίες της αίθουσας: το ξύλινο στέγαστρο έχει σημαντικές φθορές όπως και ο εξωτερικός τοίχος του διαδρόμου, η αίθουσα μαζεύει υγρασία ενώ σε κάποια σημεία υπάρχει και εισροή βρόχινου νερού. Όλοι οι παριστάμενοι υποσχέθηκαν ότι θα φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα αναζητήσουν λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε τιμητική απονομή κυπέλλων στην νεανική ομάδα κάτω των 16 ετών του Σ.Ο.Αιγάλεω, η οποία κατέκτησε την 3η θέση το στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής Κ16 2022! Στην ομάδα συμμετείχαν (σε παρένθεση τα ατομικά σκορ): Λίβας Σταύρος (2/3), Σιούλα Ελένη (1,5/3), Τσιώκου Αντιγόνη (1/2), Μακρυνώρης Στέλιος (1/3), Καραγιάννης Χάρης (1,5/2), Τσιώκος Γιώργος (0,5/1), Γκουτούφας Χρήστος (1/1), Πουλιλίου Νικολέτα (1/1).

Η νεανική ομάδα κάτω των 16 ετών του Σ.Ο.Αιγάλεω, η οποία κατέκτησε την 3η θέση το στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής Κ16 2022
 

Επίσης έγινε η βράβευση των νικητών του Πρωτοχρονιάτικου Νεανικού Τουρνουά Σ.Ο.Αιγάλεω 2023:

1.    Πουλιλίου Νικολέτα                     1η θέση & 1ο κορίτσι
2.    Μακρυνόρης Στέλιος                   2η θέση
3.    Κακλαμάνος Χρήστος                  3η θέση
4.    Τσοπελογιάννη Κατερίνα            2ο κορίτσι
5.    Μπακογιαννάκης Άγγελος           1η θέση U10
6.    Μπακογιαννάκης Παναγιώτης    2η θέση U10

Οι νικητές του Πρωτοχρονιάτικου Νεανικού Τουρνουά Σ.Ο.Αιγάλεω 2023
 

Τέλος βραβεύτηκαν η Φαίη Κλαδά και η Άννα Πεντότη για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 και την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και ο Κωνσταντίνος Μέρτογλου για τη συμμετοχή του με την ομάδα που κατέλαβε τη 2η θέση στο Κύπελλο Αττικής 2021 (εδώ)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω οι: Δημήτρης Μπίρμπας (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανάπλαση Αιγάλεω), Λάμπρος Σκλαβούνος και Γιώργος Τόλης (επικεφαλής και μέλος αντίστοιχα της δημοτικής παράταξης Αιγάλεω Νέα Εποχή), Βασίλης Βούλγαρης και Δώρα Βασιλοπούλου (από τη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Αιγάλεω), Κώστας Σάμιος, Γιάννης Σάμιος και Ζωή Ψωμιάδου (επικεφαλής και μέλη της δημοτικής παράταξης Άλλη Πρόταση για το Αιγάλεω).

Παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση επίσης οι: Θάλεια Σταθάκη και Γιώργος Μοναστηρλής (από τον Σύλλογο Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω), Ζωή Παπαδοπούλου (πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 1ου ΓΕΛ Αιγάλεω), Θόδωρος Καλιτσινόπουλος (πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής), Χριστιάνα Τριανταφύλλου και Μιχάλης Σπυρής (από τον Α.Ο. Αντισφαίρισης Αιγάλεω '92), ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιώργος Καφετζής και ο συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων Νίκος Καμπάνης. Χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος των Φίλων του Πυριτιδοποιείου Δημήτρης Μπέσης.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι διαθέσιμες εδώ.

Ευχαριστίες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης πάνε στην κ. Σταυρούλα Σκυριανόγλου που είχε την επιμέλεια του τελετουργικού και στον κ. Βασίλη Καραχισαρίδη που είναι πάντα συμμέτοχος και αρωγός στις δράσεις του Σ.Ο.Αιγάλεω.

Καλή χρονιά σε όλους!