24 Φεβ 2023

Ο Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 2ο ΚΥΝΗΓΙ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ!

Στο 2ο Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού, το οποίο διοργανώνεται την Κυριακή 26/2/2023 (τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) στο Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, συμμετέχει ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω, υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω. Εκτός από τον Σκακιστικό Όμιλο Αιγάλεω, στην εκδήλωση συμμετέχουν και υποστηρίζουν ο Σύλλογος «Φίλοι του Πυριτιδοποιείου», το Αθλητικό Σωματείο Εδαφοσφαίρισης Αιγάλεω, η Επίλεκτη Ομάδας Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ένωση Ποντίων Αιγάλεω, ο Σύλλογος Ποντίων «Αξέχαστες Πατρίδες» και η Μουσικοχορευτική & Πνευματική Εστία «Ο Καύκασος».

Η έναρξη του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική είσοδο του Άλσους Αιγάλεω. Σκοπός του παιχνιδιού, που έχει θέμα «Αιγάλεω, μία πόλη μια ιστορία… Η συνέχεια», είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ιστορία του Δήμου μας μέσα από το παιχνίδι, τη διασκέδαση, τη συνεργασία και το αθλητικό ιδεώδες. Η ιδέα στην οποία στηρίζεται, είναι εξαιρετικά απλή αλλά διαχρονικά ενδιαφέρουσα: Κάποιος έκρυψε ένα θησαυρό και οι συμμετέχοντες καλούνται να τον ανακαλύψουν. Φτιάξτε τη δική σας ομάδα (5-10 άτομα) και ελάτε να παίξουμε. Τα ανήλικα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την ημέρα έναρξης του παιχνιδιού μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη σελίδα του Facebook Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω και στα τηλέφωνα: 6977 885175 και 6936 814302.