1 Φεβ 2020

Π.Ο.Α. 2020: BYE ΣΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ

Δεν αγωνίσθηκε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω στον 3ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Α' Εθνικής (Π.Ο.Α.) της Αττικής για το 2020 καθώς είχε bye για αυτό τον γύρο (λογίζεται νίκη άνευ αγώνος). Έτσι η ομάδα μας θα αγωνιστεί ξανά στον 4ο γύρο την Κυριακή 2/2 αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Α.Σ.Ο. "Δίας" Πετρούπολης σε ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες στο οποίο ο Σ.Ο.Αιγάλεω χρειάζεται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι κληρώσεις και τα αποτελέσματα τους φετινού Π.Ο.Α. είναι διαθέσιμα εδώ, ενώ μπορείτε να δείτε τα φύλλα αγώνος και εδώ.

Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας 2020, η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω, που συμμετέχει στον Α' Όμιλο της διοργάνωσης, κατεβαίνοντας με πολύ νεανική σύνθεση, συνέχισε με νέα νίκη στον 3ο γύρο σημείωσε ευρύτατη εκτός έδρας νίκη 6-0 επί του Σ.Ο.Κορυδαλλού! Με την ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω αγωνίστηκαν οι Νίκος Γονίδης, Αλέξανδρος Γκογκορέσης, Κωνσταντίνος Μέρτογλου, Αντώνης Κιούρκου, Χάρης Βασιλάκης και Σταύρος Μέρτογλου. Στον 4ο γύρο της διοργάνωσης την Κυριακή 2/2 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ε.Ο.Σ.Αχαρνών.

Κληρώσεις και αποτελέσματα για το Κύπελλο Αττικής Φιλίας 2020 εδώ, ενώ τα φύλλα αγώνος είναι διαθέσιμα και εδώ.