4 Φεβ 2020

"ΔΩΔΕΚΑ ΧΤΥΠΟΙ": ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΟΝΙΔΗ!


Έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι γενικά οι σκακιστές αλλά και, ειδικότερα, οι σκακιστές του Σ.Ο.Αιγάλεω δεν διακρίνονται μόνο στο σκάκι αλλά είναι πολυσχιδείς προσωπικότητες με πολλά ενδιαφέροντα!

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Νίκος Γονίδης. Ο σκακιστής του Σ.Ο.Αιγάλεω, που ασχολείται τα τελευταία χρόνια συστηματικά με τη προπονητική στο σκάκι (έχει τον τίτλο του FIDE Instructor ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρακολούθηση της σχολής προπονητών σκακιού που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Δώδεκα Χτύποι".

Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Εκδότης του βιβλίου είναι οι Εκδόσεις Βακχικόν οι οποίες και διοργανώνουν την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" (Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, Αιγάλεω).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Ευγενία Μακαριάδη και ο εκδότης Νέστορας Πουλάκος. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Γαβριέλα Βασδέκη.
 
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κυριάκος Μπατσάρας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων, καθώς η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων.

Εμείς ευχόμαστε το Νίκο καλοτάξιδο το βιβλίο του και καλούμε όλα τα μέλη του Σ.Ο.Αιγάλεω να παρευρεθούν στην παρουσίαση!