19 Απρ 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΑΡΙΝΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ 2019 - 3ος ΓΥΡΟΣ: ΜΙΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με τους αγώνες του 3ου γύρου συνεχίστηκαν οι εαρινές διασυλλογικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. την Κυριακή 14/4. Αυτή τη φορά τα αποτελέσματα των ομάδων του Σ.Ο.Αιγάλεω δεν ήταν τόσο θετικά όσο στους δύο προηγούμενους γύρους.

Στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019 ο Σ.Ο.Αιγάλεω αντιμετώπισε εντός έδρας για τη φάση των 16 την ομάδα του Α.Σ.Ο. "Δίας" Πετρούπολης. Η ομάδα μας δεν κατέβηκε με την καλύτερη δυνατή σύνθεση παρέταξε όμως ένα αξιόμαχο σύνολο και φάνηκε να έχει αρκετές πιθανότητες νίκης απέναντι στην ομάδα της Πετρούπολης. Δυστυχώς το ματς δεν πήγε καλά καθώς σχετικά νωρίς ο Ανδρέας Πολυχρονόπουλος ηττήθηκε στη 2η σκακιέρα από τον Ζαχαρία Διονυσόπουλος ενώ στην 3η σκακιέρα ο Παναγιώτης Καλόφωνος είχε δύσκολη θέση. Το ματς παιζόταν ακόμη όμως σε αμοιβαία πίεση χρόνου και από καλή θέση ο Κώστας Νικολόπουλος στην 4η σκακιέρα τελικά ηττήθηκε από τον Ευάγγελο Καίσαρη, συνεπώς η ομάδα χρειαζόταν δύο νίκες για να προκριθεί. Τη μία πέτυχε ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος στην 1η σκακιέρα απέναντι στον Μαργαρίτη Ατανάσωβ όμως στην 3η σκακιέρα ο Παναγιώτης Καλόφωνος δεν είχε δυνατότητες νίκης και τελικά ηττήθηκε από τον Πέτρο Παπαδόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 1-3 εις βάρος της ομάδας μας, γεγονός που σήμανε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής κάτω των 14 ετών 2019 ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' αντιμετώπισε στον 3ο γύρο εντός έδρας τον Ε.Ο.Α.Ο "Φυσιολάτρης" Νίκαιας Α' σε ένα δύσκολο ματς το οποίο έληξε τελικά ισόπαλο με 2-2. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται εντός του στόχου της που είναι μια καλή τελική κατάταξη, ακόμη και στην πρώτη τριάδα. Από την άλλη ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' αντιμετώπισε επίσης εντός έδρας το Σ.Ο.Περιστερίου Α' αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε με σκορ 1,5-2,5 και έμεινε λίγο πιο πίσω στη βαθμολογία αλλά έτσι κι αλλιώς ο βασικός στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση εμπειρίας. Κληρώσεις και αποτελέσματα για το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής κάτω των 14 ετών είναι διαθέσιμα εδώ.

Στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής κάτω των 10 ετών 2019 για τον 3ο γύρο του Α' Ομίλου, η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω αγωνίστηκε εντός έδρας με τον Φ.Ο. Ελληνικού. Οι νεαροί σκακιστές μας αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα με 1-3. Δεν πτοούνται όμως και συνεχίζουν για ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Αποτελέσματα από το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής κάτω των 10 ετών 2019 είναι διαθέσιμα εδώ

Τέλος στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής κάτω των 9 ετών 2019 στον 3ο γύρο την Κυριακή 14/4 ο Σ.Ο.Αιγάλεω αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Ο. "3 Αστέρες '89" Πατησίων. Στην πρώτη τους συμμετοχή στη διοργάνωση οι μικροί σκακιστές μας νίκησαν τους αντιπάλους τους με σκορ 2-0,5! Ελπίζουμε ότι στους δύο γύρους που απομένουν θα έχουν επίσης τόσο θετικά αποτελέσματα! Αποτελέσματα από το Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής κάτω των 8 ετών 2019 είναι διαθέσιμα εδώ.