11 Απρ 2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ 2019

Αναμνηστική Φωτογραφία των νικητών του 1ου Ανοιχτού Τουρνουά Rapid Σ.Ο.Αιγάλεω 2019
Επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση του 1ου Ανοιχτού Τουρνουά Rapid Σ.Ο.Αιγάλεω 2019 με διεθνή αξιολόγηση που διεξήχθη το Σάββατο 6/4/2019 στο εντευκτήριο του Σ.Ο.Αιγάλεω. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 22 σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου. Αυτό ήταν ίσως το θετικότερο στοιχείο της διοργάνωσης καθώς έδωσε την ευκαιρία σε διαφορετικές "σκακιστικές γενιές" του Σ.Ο.Αιγάλεω να γνωριστούν και να αγωνιστούν μεταξύ τους. Για τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους το τουρνουά ήταν μια ευκαιρία για προπόνηση ενώ για τους μικρότερους ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Μάλιστα κάποιοι τα πήγαν εξαιρετικά καλά!

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε το εξ αρχής φαβορί Πολυχρόνης Δρακόπουλος. Ο Άκης έκανε απόλυτο σκορ (7/7) όμως η επικράτησή του δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το σκορ αφού σε κάποιες παρτίδες οι νεαροί αντίπαλοί του τον "ζόρισαν" αρκετά. Στη 2η θέση είχαμε μια σημαντική έκπληξη καθώς εκεί βρίσκουμε τον Κωνσταντίνο Μέρτογλου με 6/7! Οπωσδήποτε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος πέρασε σε κάποιες παρτίδες από αρκετά δύσκολες θέσεις, έδειξε όμως πείσμα και αυτό του βγήκε σε καλό! Τέλος την 3η θέση κατέλαβε ο Νικόλας Καραγιώργος με 5/7 ο οποίος έπαιξε κάποιες πολύ καλές παρτίδες απέναντι σε έμπειρους αντιπάλους κερδίζοντας κρίσιμους πόντους. Και οι δύο νεαροί δουλεύουν συστηματικά τον τελευταίο καιρό και αποτελούν δύο από τις ελπίδες του Σ.Ο.Αιγάλεω για το κοντινό μέλλον.

Στις επιμέρους κατηγορίες νικητές ήταν:

U18: 
1. Χρήστος Γκουτούφας
2. Παναγιώτης Λουρίδας
3. Βασίλης Βιτουλαδίτης

U16:
1. Άγγελος Αντώναρος
2. Αντώνης Κιούρκου
3. Καλής Αντώνης

U14:
1. Σταύρος Λίβας

U12:
1. Γιάννης Παπαδημητρίου

U10:
1. Αλέξανδρος Γκικόπουλος

U08:
1. Αναστάσης Κορρός

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του τουρνουά είναι διαθέσιμα εδώ. Φωτογραφίες είναι διαθέσιμες εδώ.


Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση στόχος είναι να καθιερωθούν τέτοιου είδους τουρνουά τα οποία αφ' ενός δίνουν καλές ευκαιρίες προπόνησης και αφ' ετέρου συσφίγγουν τις σχέσεις μεταξύ των αθλητών και των μελών του σωματείου.