9 Φεβ 2017

Π.Ο.Α. 2017: ΗΤΤΑ 7,5-2,5 ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ ΣΤΟΝ 4ο ΓΥΡΟ

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε τελικά απέναντι στον Α.Ο.Πεύκης η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω στον 4ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Α' Εθνικής Κατηγορίας (Π.Ο.Α.) της Αττικής και τελικά ηττήθηκε καθαρά με σκορ 7,5-2,5.

Το ματς ήταν από την αρχή δύσκολο, αφού η ενισχυμένη με αρκετές μεταγραφές ομάδα του Α.Ο.Πεύκης υπερτερούσε σε πολλές σκακιέρες και τελικά επιβλήθηκε δίκαια. Πάντως οι σκακιστές του Σ.Ο.Αιγάλεω ήταν και πάλι μαχητικοί με τους νεαρούς Βασίλη Κασιούμη και Χρήστο Γκουτούφα να πετυχαίνουν θετικά αποτελέσματα απέναντι στους αντιπάλους τους (νίκη για το Βασίλη επί του Γιώργου Παρασκευά και ισοπαλία του Χρήστου με το Σπύρο Τζαβάρα). Δύο ακόμη σχετικά σύντομες ισοπαλίες στις αντρικές σκακιέρες διαμόρφωσαν το τελικό σκορ της ομάδας μας. Στα θετικά της συνάντησης η επανεμφάνιση της Μαρίας Κυριάκου με την ομάδα. Η Μαρία είχε δύσκολο έργο απέναντι στη Μαριάννα Στεφανίδη όμως έπαιξε με πολύ διάθεση και προσπάθησε για το καλύτερο.

Στον 5ο γύρο την Κυριακή 12/2 ο Σ.Ο.Αιγάλεω αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Α.Ο.Κηφισιάς σε μια κρίσιμη και για τις δύο ομάδες αναμέτρηση και θα διεκδικήσει με αξιώσεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας "Νίκος Στρόφαλης" 2017 τα αποτελέσματα των ομάδων του Σ.Ο.Αιγάλεω ήταν: Α' Όμιλος Σ.Ο.Αιγάλεω Α' - Σ.Ο.Ικαρίας 1,5-4,5 και Β' Όμιλος Σ.Ο.Παγκρατίου - Σ.Ο.Αιγάλεω Β' 6-0

Στον 5ο γύρο η κλήρωση των ομάδων μας έχει ως εξής: Α' Όμιλος Σ.Π.Σ. Κυνοσάργες - Σ.Ο.Αιγάλεω Α' και Β' Όμιλος Σ.Ο.Αιγάλεω Β' - Σκακιστικός Κύκλος Ιλίου.

Στο Χειμωνάκι 2017 που συνεχίστηκε με τους αγώνες για τον 3ο και 4ο γύρο τα αποτελέσματα ήταν: 3ος γύρος Σ.Ο. Αιγάλεω Α' - Σ.Ο. Παγκρατίου 1-2, Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου Γ' - Σ.Ο. Αιγάλεω Β' 0-3 και Σ.Ο. Περιστερίου Β' - Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' 0-3, 4ος γύρος Π.Σ. Περιστερίου Β' - Σ.Ο. Αιγάλεω Α' 2-1, Σ.Ο. Αιγάλεω Β' - Πανελλήνιος Γ.Σ. Α' 2-1 και Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' - Π.Σ. Περιστερίου Α' 1-2.

Στον 5ο γύρο του τουρνουά η κλήρωση για τις ομάδες μας είναι: Σ.Ο. Αιγάλεω Α' - Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου Α, Σ.Ο.Καλλιθέας Β' - Σ.Ο. Αιγάλεω Β' και Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας Δ' - Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' ενώ για τον 6ο γύρο η κλήρωση είναι: Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου Β' - Σ.Ο. Αιγάλεω Α', Σ.Ο. Αιγάλεω Β' - Σ.Ο. Περιστερίου Β' και Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' - Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας Α'.

Αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά για όλες τις τρέχουσες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α είναι διαθέσιμα από το Chess-Results (εδώ) αλλά και την ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (εδώ), ενώ για το Χειμωνάκι μπορείτε να δείτε κληρώσεις και αποτελέσματα εδώ.