4 Φεβ 2017

Π.Ο.Α. 2017: ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 5-5 ΜΕ ΤΗ Σ.Α.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΣΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ!

Μετά από ένα μαχητικό παιχνίδι η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας 5-5 με την ομάδα της Σ.Α.Σ. Κορωπίου για τον 3ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Α' Εθνικής Κατηγορίας (Π.Ο.Α.) της Αττικής.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο καθώς και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Από τα αποτελέσματα των σκακιστών του Σ.Ο.Αιγάλεω ξεχώρισαν η εύκολη νίκη της Βασιλικής Ρηγάτου επί της Κρυσταλλίας Αναστασοπούλου αλλά και η μαχητική ισοπαλία της Χριστίνας Καυκαλά με την έμπειρη Κωνσταντίνα Ανδρώνη, ενώ το ματς κρίθηκε τελικά στις παρτίδες του Πολυχρόνη Δρακόπουλου που πάλεψε μέχρι τέλος για την ισοπαλία απέναντι στο Βησσαριώνα Κετσουριάνι αλλά τελικά ηττήθηκε και στην παρτίδα του Χρήστου Γκουτούφα που έχασε από πτώση σημαίας σε θέση με πολλές τύχες ισοπαλίας απέναντι στον Άγγελο Γιαννακούρα.

Στον 4ο γύρο την Κυριακή 5/2 ο Σ.Ο.Αιγάλεω έχει δύσκολο έργο εκτός έδρας απέναντι στην ιδιαίτερα ενισχυμένη με πολλές μεταγραφές ομάδα του Α.Ο.Πεύκης αλλά θα παλέψει για το καλύτερο.

Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας "Νίκος Στρόφαλης" 2017, στον 3ο γύρο, στον Α' Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' ηττήθηκε εκτός έδρας 4-1 από τον Α.Σ.Παπάγου Β' ενώ στον Β' Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' επικράτησε εντός έδρας με 3-2 του Α.Σ.Παπάγου Δ'.

Στον 4ο γύρο της διοργάνωσης στον Α' Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' αγωνίζεται εντός έδρας με το Σ.Ο.Ικαρίας ενώ στο Β' Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σ.Ο.Παγκρατίου.

Την περασμένη Κυριακή 29/1 ξεκίνησε και το "Χειμωνάκι" 2017. Στον 1ο γύρο τα αποτελέσματα των ομάδων μας ήταν: Σ.Ο. Νέας Φιλαδελφείας - Σ.Ο. Αιγάλεω Α' 0-3, Γ.Σ. Κερατέας Α' - Σ.Ο. Αιγάλεω Β' 2-1, Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου Δ' - Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' 1-2, ενώ στο 2ο γύρο τα αποτελέσματα ήταν: Σ.Ο. Αιγάλεω Α' - Σ.Ο. Περιστερίου Γ' 2,5-0 α.α., Σ.Ο. Αιγάλεω Β' - Π.Σ. Περιστερίου Α' 1-2 και Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' - Φ.Ο.Ν Ηρακλείου Α' 2,5-0,5.

Στον 3ο γύρο του τουρνουά η κλήρωση των ομάδων μας έχει ως εξής: Σ.Ο. Αιγάλεω Α' - Σ.Ο. Παγκρατίου, Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου Γ' - Σ.Ο. Αιγάλεω Β' και Σ.Ο. Περιστερίου Β' - Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' ενώ για τον 4ο γύρο τα ζευγάρια είναι: Π.Σ. Περιστερίου Β' - Σ.Ο. Αιγάλεω Α', Σ.Ο. Αιγάλεω Β' - Πανελλήνιος Γ.Σ. Α' και Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' - Π.Σ. Περιστερίου Α'.

Αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά για όλες τις τρέχουσες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α είναι διαθέσιμα από το Chess-Results (εδώ) αλλά και την ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (εδώ), ενώ για το Χειμωνάκι μπορείτε να δείτε κληρώσεις και αποτελέσματα εδώ.