9 Οκτ 2012

ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Σ.Σ.Ν.Α.: ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!

Νικηφόρα συνέχισαν την πορεία τους και οι δύο νεανικές ομάδες του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω που συμμετέχουν στα νεανικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.
Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Αττικής 2012, στα πλαίσια του 4ου γύρου, η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω επιβλήθηκε πολύ άνετα με το ευρύ σκορ 5,5-0,5 επί της ομάδας την Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού στο ματς που διεξήχθη στο εντευκτήριο του σωματείου μας. Αυτή τη φορά την ομάδα μας αποτέλεσαν οι Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Καλόφωνος, Νίκος Καυκαλάς, Δημήτρης Κατωπόδης, Ειρήνη Λιάπη-Ζενεμπίση και Παρασκευή Παλιούρα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έκανε το 4 στα 4 και θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για τις πρώτες θέσεις του τουρνουά!
Στην άλλη διοργάνωση, το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Αττικής 2012, στον 3ο γύρο η ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας το Φ.Ο.Ν. "Επικοινωνία" Ν. Ηρακλείου Β' τον οποίο και νίκησε με 2-1 (με λίγη προσοχή το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει με 3-0 αλλά η απειρία των παιδιών συχνά βαρύνει περισσότερο από την αντικειμενική κατάσταση στη σκακιέρα, δεν πειράζει όμως καθώς έτσι αποκτούν την επιθυμητή εμπειρία). Με την ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω αγωνίστηκαν οι Βασίλης Κασιούμης, Μανώλης Δερμιτζακης και Αλέξανδρος Άρατος.
Χαρακτηριστικό της άνεσης με την οποία επετεύχθησαν οι δύο αυτές νίκες είναι ότι τα δύο ματς ξεκίνησαν στις 10.30 π.μ. και είχαν ήδη τελειώσει περί τις 12.30 μ.μ! 
Την επόμενη Κυριακή, στον 5ο (προτελευταίο) γύρο, η ομάδα Παίδων-Κορασίδων αντιμετωπίζει εντός έδρας την πολύ ισχυρή Π.Σ. Περιστερίου, σε ένα ματς που πολύ πιθανά θα κρίνει και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ οι Juniors αγωνίζονται, για τον 4ο γύρο της δικής τους διοργάνωσης, εκτός έδρας με τη Σκακιστική Άνοιξη διεκδικώντας τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πληροφορίες, κληρώσεις και αποτελέσματα για τις δύο νεανικές διοργανώσεις οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και στο Chess-Results: (Μικτό Νεανικό, Juniors)