24 Ιουν 2009

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΟΠΕΝ

Αρκετά καλά στάθηκε ο Παναγιώτης Ρηγάτος συγκεντρώνοντας 5 βαθμούς. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης έχει πέσει σε βαθιά σκέψη, αγωνιζόμενος στο Πανελλήνιο Ομαδικό Παίδων Κορασίδων που διεξήχθη πέρυσι στη Χαλκίδα! Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας http://www.skakistikiakadimia.gr/.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού δεν παρουσιάστηκαν τα προβλήματα στις κληρώσεις των προηγουμένων ετών που οδηγούσαν και σε πολύ μεγάλη καθυστέρηση της έναρξης του 1ου γύρου, ολοκληρώθηκε το Φυσιολατρικό Όπεν. Νικητής αναδείχθηκε ο πολύ ισχυρός FM Στάθης Γαζής με 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες, ενώ τον ακολούθησαν με 6 βαθμούς ο νεαρός FM Νίκος Αγγελής και ο Κώστας Κεσόγλου. Πρωταθλήτρια Αττικής γυναικών ανακυρήχθηκε για άλλη μια φορά η WFM Μαριάννα Στεφανίδη, η οποία συγκέντρωσε 5 βαθμούς. Η Μαριάννα θα αγωνιστεί και στην Καβάλα στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδας εκπροσωπώντας την Αττική. Δεύτερη η Ελένη Φράγκου με επίσης 5 βαθμούς και τρίτη η Ελεάνα Σελιανίτη με 4,5 βαθμούς.
Από πλευράς Σ.Ο. Αιγάλεω ο Παναγιώτης Ρηγάτος συγκεντρώνοντας 5 βαθμούς στάθηκε αρκετά καλά καταλαμβάνοντας την 17η θέση μεταξύ 147 σκακιστών. Πήρε επίσης το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας κάτω των 16 ετών! Στους τελευταίους δύο γύρους νίκησε τους Σταμίρη (1866) και Ζαμπράκο (1939). Καλά στάθηκαν και οι δύο μικροί Δημήτρης Λαδάς και Γιάννης Κατωπόδης, οι οποίοι συγκέντρωσαν 4 βαθμούς.
Αποτελέσματα και βαθμολογίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.fysiolatris.net/.