5 Ιουν 2009

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ;

Ο Βέσελιν Τοπάλοβ κοσμεί το εξώφυλλο του νέου τεύχους του πολύ καλού περιοδικού Σκάκι για Όλους, στο οποίο αρχισυντάκτης είναι ο πρόεδρος του Σ.Ο. Αιγάλεω Δημήτρης Σκυριανόγλου!

Είμαστε φανατικοί σκακιστές και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ομως για όλα υπάρχει λύση!
Πρώτα από όλα υπενθυμίζουμε τη διεξαγωγή του Σεμιναρίου Διαιτησίας της ΕΣΣΝΑ με θέμα τους νέους κανονισμούς που θα γίνει στον Κορυδαλλό το Σαββάτο και την Κυριακή το απόγευμα. Για όσους όμως τα θέματα διαιτησίας τους κουράζουν και ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό σκάκι, σας υπενθυμίζουμε ότι το Σαββάτο ξεκινάει το 97ο ΟΠΕΝ των Αμπελοκήπων. Περισσότερα στην ιστοσελίδα http://skaki.net/ambelokipi.html.
Αν μείνουμε σπίτι προτείνουμε να δούμε σε επανάλειψη το τελευταίο επεισόδιο της θαυμάσιας εκπομπής του Σωτήρη Δανέζη <<Εμπόλεμη Ζώνη>> με τίτλο <<ο Παίκτης>> και θέμα τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκακιού και πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας της Καλμυκίας Κιρσάν Ιλιουμτζίνοβ. Μπορείτε να το δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=15551&subid=2&tag=12739&pubid=2549759. Αν θέλετε τώρα να ακούσετε κανένα τραγούδι με σκακιστικό περιεχόμενο σας προτείνουμε το νέο βίντεο κλιπ της ανερχόμενης τραγουδίστριας Μαρίας Ιακώβου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=GSSxEj-ZANc ! Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι κυκλοφόρησε με πολύ ενδιαφέροντα θέματα το 43 τεύχος του περιοδικού Σκάκι για Όλους, οπότε υπάρχει και αρκετό υλικό για διάβασμα!
Και βέβαια τη Δευτέρα συνεχίζεται η σειρά των μπλιτς με ονομασία <<Θύελλα στη σκακιέρα >> που διοργανώνονται κάθε Δευτέρα στην Πετρούπολη από τον πολύ δραστήριο τοπικό σύλλογο Δία! Η ενδιαφέρουσα αυτή σειρά αγώνων θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα
http://asopdias.wordpress.com/.