29 Απρ 2024

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024 (ΝΙΚΑΙΑ, 7-12/5, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 6/5)

Τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2024 για τις ηλικίες από 8 έως και 16 ετών θα διεξαχθούν στη Νίκαια το διάστημα 7 έως 12 Μαΐου 2024. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στον Πολυχώρο "Μάνος Λοΐζος" (Θηβών 245, απέναντι από τα Village Cinemas, ο χώρος διαθέτει δικό του πάρκινγκ, χάρτης εδώ).

Τα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής αποτελούν προκριματική φάση για τα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και δίνουν (οικονομικές) προκρίσεις για αυτά. Σύμφωνα με ενημέρωση από τους διοργανωτές θα δοθούν επί πλέον σκακιστικά δώρα σε όλους τους νικητές και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της φόρμας: 
 
 
έως και τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2024.
 
Η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων (με λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τις κατηγορίες, τα παράβολα συμμετοχής) είναι διαθέσιμη εδώ

Καθώς τα νεανικά πρωταθλήματα αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νεαρούς σκακιστές και σκακίστριες του Σ.Ο.Αιγάλεω να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αποκτήσουν χρήσιμες αγωνιστικές εμπειρίες, όλοι οι σκακιστές/στριες του Σ.Ο.Αιγάλεω γεννημένοι/ες από το 2008 έως το 2016 ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν στους αγώνες.