22 Δεκ 2021

ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ "ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ" 2021

Με μικτά αποτελέσματα ολοκλήρωσε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω τη συμμετοχή της στο Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος" 2021.

Πιο συγκεκριμένα, στον 4ο γύρο την Κυριακή 5/12 η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Α.Ο.Κηφισιάς με σκορ 5-1 ενώ στον 5ο και τελευταίο γύρο, την Κυριακή 12/12 ο Σ.Ο.Αιγάλεω νίκησε εντός έδρας με σκορ 6-0 την ομάδα του Σ.Ο.Λεύκιππος.

Έτσι ο Σ.Ο.Αιγάλεω ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) και κατέλαβε την 19η θέση ανάμεσα σε 41 ομάδες, αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι το τουρνουά αυτό έδωσε την ευκαιρία σε νέους παίχτες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στους παλιότερους να προπονηθούν και να "ζεσταθούν" εν όψει του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Με την ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω αγωνίστηκαν οι: Διονύσης Γεωργούλιας (στην επανεμφάνισή του με την ομάδα μετά από καιρό, αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες επιτυγχάνοντας πολύ θετικό σκορ (4/5)), ο Γιάννης Χαλάς (στις πρώτες του παρτίδες με την ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω καθώς μεταγράφηκε πριν λίγο καιρό από το ανενεργό σωματείο του Σ.Ο.Μοσχάτου), οι νεαροί Κωνσταντίνος Μέρτογλου (επίσης καλό σκορ (3/4)), Σταύρος Λίβας και Χάρης Καραγιάννης, οι Παναγιώτης Γαρούφος και Χαράλαμπος Τρίκκας (οι πρώτες επίσημες παρτίδες και για τους δύο), οι πιο παλιοί Γιάννης Μαργαρίτης και Νίκος Καραχισαρίδης ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην πρώτη συμμετοχή δύο πολύ νεαρών παιδιών, της Κατερίνας Τσοπελογιάννη και του Δημήτρη Τρίκκα.

Αναλυτικά αποτελέσματα από το Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος" 2021 είναι διαθέσιμα εδώ.