30 Δεκ 2019

1ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ 2020 ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (Σ/Κ 4-5/1/2020, 6.00 Μ.Μ.)

Ενημέρωση:

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο ΙΜ Θανάσης Καραγιάννης. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Παναγιώτης Ρηγάτος και στην 3η θέση ο Κωνσταντίνος Μέρτογλου! Δείτε τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ.

Οι βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν στην κοπή της πίτας του Σ.Ο.Αιγάλεω για το 2020.

==============================================================

Περιγραφή:
Ατομικό τουρνουά Rapid με διεθνή αξιολόγηση. Θα διεξαχθεί με Ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο σκέψης 10 λεπτά ανά παίκτη με προσθήκη 5 δευτερολέπτων ανά κίνηση για όλη την παρτίδα.

Πρόγραμμα:
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες: το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 (4 γύροι) και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 (3 γύροι) με ώρα έναρξης και τις δύο ημέρες στις 6:00 μ.μ.

Χώρος διεξαγωγής αγώνων:
Εντευκτήριο του Σ.Ο. Αιγάλεω (Ιερά Οδός και Σούτσου 1, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δαβάκη) έναντι Εθνικής τράπεζας, τηλ. 210-5910421). Ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 5 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό στην Αγία Μαρίνα (μπλε γραμμή). Από Πειραιά εξυπηρετούν και οι λεωφορειακές γραμμές: 831, 803, 801 (αποβίβαση στάση "Πλατεία Δαβάκη")

Συμμετοχή:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και οι σκακίστριες ανεξαρτήτως βαθμού αξιολόγησης.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και 15 λεπτά πριν την έναρξη του τουρνουά στο χώρο των αγώνων. Για τη χωρίς καθυστέρηση έναρξη των αγώνων καλό θα ήταν οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2019 στο e-mail συλλόγου (skaki.aegaleo@gmail.com). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 50 άτομα).

Παράβολο συμμετοχής:
Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής.

Έπαθλα:
Οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης θα βραβευτούν με κύπελλα. Μετάλλια θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νέους/νέες κάτω των 16 ετών, στην 1η γυναίκα και στο πρώτο κορίτσι κάτω των 16 ετών της γενικής κατάταξης. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να λάβει δύο διαφορετικά έπαθλα.

Η βράβευση των νικητών θα λάβει χώρα στη κοπή της πίτας του Σ.Ο.Αιγάλεω για το 2020.

Κριτήρια ισοβαθμίας:
α) Αποτέλεσμα παρτίδων μεταξύ των ισόβαθμων, β) Κριτήριο Buchholz, β) Μedian Bucholtz, γ) Βαθμολογική Πρόοδος

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής:
Στο e-mail: skaki.aegaleo@gmail.com