25 Απρ 2019

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 (8, 10, 12, 14 & 16 ΕΤΩΝ) (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 30/4 - 5/5)

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) προκήρυξε τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2019 στις ηλικίες 8, 10, 12, 14 & 16 ετών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Τρίτη 30/4 έως και Κυριακή 5/5 στο  Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (επί της οδού Δωδεκανήσου, αρ. 106 - 200 μ. από τη στάση του Μετρό "Ανθούπολη").

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 29/4 στις 23:59 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εδώ. (Σημείωση: Προσοχή στη συμπλήρωση όλων των πεδίων που αναφέρονται, με ιδιαίτερη προσοχή στον ΑΜ ΕΣΟ και τον ΑΜ FIDE (τα στοιχεία αυτά για τους αθλητές του Σ.Ο.Αιγάλεω είναι διαθέσιμα εδώ) καθώς και την κατηγορία που θα συμμετέχει ο/η αγωνιζόμενος/η (για τις κατηγορίες δείτε την προκήρυξη εδώ). . Διευκρινίζεται πως, για τεχνικούς λόγους, στη φόρμα δήλωσης είναι υποχρεωτική η επισύναψη ενός αρχείου. Επισημαίνεται πως το αρχείο που θα επισυναφθεί θα είναι ένα κενό αρχείο. Πρέπει να είναι μικρότερο από 3 MB και τύπου .jpg, .png ή .pdf, με όνομα αρχείου χωρίς κενά, με λατινικούς χαρακτήρες ή/και αριθμούς. Π.χ. arxeio1234.jpg (όχι σύμβολα ή κενά)).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες με είτε έγκυρο δελτίο αθλητικής ιδιότητας με σφραγίδα του σωματείου τους και κάρτα υγείας αθλητή σε ισχύ είτε έγκυρο δελτίο αθλητικής ιδιότητας με σφραγίδα του σωματείου τους και ιατρική θεώρηση σε ισχύ, που το σωματείο τους ανήκει στη Ε.Σ.Σ.Ν.Α.

Η προσέλευση των αθλητών, την πρώτη ημέρα των αγώνων, θα γίνεται από τις 16:30-17:30 για επιβεβαίωση της συμμετοχής με φυσική παρουσία.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ και καταβάλλεται πριν την έναρξη των αγώνων με την επιβεβαίωση συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. εδώ και στην προκήρυξη εδώ.