23 Ιουν 2018

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΑΠΙΝΤ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στιγμιότυπο από τους αγώνες που διεξήχθησαν μέσα στο πολύ όμορφο περιβάλλον του Διομήδειου Κήπου. Ευτυχώς ο καιρός έκανε το χατήρι τον σκακιστών και κράτησε τη βροχή για μετά το τέλος του τουρνουά.
Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 το 1ο Τουρνουά Ράπιντ στο βοτανικό κήπο Διομήδους που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω σε συνεργασία με το Βοτανικό Κήπο Ιουλίας και Αλέξανδρου Διομήδους.

Αν και ο καιρός "απειλούσε" από το πρωί με βροχή τελικά έκανε το χατήρι στους 24 συμμετέχοντες και το τουρνουά διεξήχθη στον υπέροχο υπαίθριο χώρο του πάρκου χωρίς να χρειαστεί η μετακίνηση σε κλειστό χώρο.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο διεθνής μαιτρ Θανάσης Καραγιάννης με 6,5/7. Στη 2η θέση ο Αλέξανδρος Κωστούρος με 6/9 και στην 3η θέση ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος με 5,5/9. Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά υπάρχει ήδη η σκέψη παρόμοιες σκακιστικές εκδηλώσεις να καθιερωθούν στο Διομήδειο Κήπο. Ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του τόσο προς την Διοικητική Επιτροπή του κήπου όσο και προσωπικά προς τον οικονομικό και διοικητικό προϊστάμενο του κήπου κ. Στυλιανό Σούλιο για την εξαιρετική συνεργασία.