9 Ιαν 2018

ΞΕΚΙΝΑ Ο Π.Ο.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ 2018!

Ξεκινούν την Κυριακή 14/1/2018 τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Αττικής για το 2018. Ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω συμμετέχει και φέτος στον Προκριματικό Όμιλο Α' Εθνικής Κατηγορίας (Π.Ο.Α.). Στον όμιλο συμμετέχουν συνολικά 9 ομάδες και ο συναγωνισμός για τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Α' Εθνικής Κατηγορίας αλλά και την αποφυγή της 9ης θέσης που οδηγεί σε υποβιβασμό θα είναι μεγάλος. Όπως κάθε φορά ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω μπαίνει στο τουρνουά χωρίς άγχος με στόχο να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή και να προσπαθήσει για είσοδο στην τριάδα βασιζόμενος κυρίως στις δικές του δυνάμεις και ιδιαίτερα στους νεότερους αθλητές του που σιγά-σιγά αναλαμβάνουν τα ηνία από την παλιότερη φρουρά.

Στον 1ο γύρο στις 14/1 ο Σ.Ο.Αιγάλεω (που πήρε το Νο 1 στην κλήρωση) έχει ρεπό, συνεπώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας ξεκινούν την επόμενη Κυριακή 21/1 όταν στον 2ο γύρο θα υποδεχθεί εντός έδρας την πάντα ισχυρή και υπολογίσιμη ομάδα του Σ.Ο.Κορυδαλλού σε ένα δύσκολο ματς.

Το πλήρες πρόγραμμα του Σ.Ο.Αιγάλεω έχει ως εξής:

1ος γύρος 14/1: Ρεπό για το Σ.Ο.Αιγάλεω
2ος γύρος 21/1: Σ.Ο. Αιγάλεω - Σ.Ο. Κορυδαλλού
3ος γύρος 28/1: Πανελλήνιος Γ.Σ. - Σ.Ο. Αιγάλεω
4ος γύρος 4/2: Σ.Ο. Αιγάλεω - Α.Ο. Κηφισιάς
5ος γύρος 11/2: Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας - Σ.Ο. Αιγάλεω
6ος γύρος 25/2: Σ.Ο. Αιγάλεω - Σκακιστική Άνοιξη
7ος γύρος 4/3: Σ.Α.Σ. Κορωπίου - Σ.Ο. Αιγάλεω
8ος γύρος 18/3: Σ.Ο. Αιγάλεω - Σ.Ο. “Θωμάς Γεωργίου”
9ος γύρος 25/3: Πειραϊκός Ο.Σ. - Σ.Ο. Αιγάλεω

Εκτός από τον Π.Ο.Α. στις 14/1 ξεκινά και το ετήσιο Κύπελλο Αττικής Φιλίας "Νίκος Στρόφαλης". Ο Σ.Ο.Αιγάλεω θα συμμετάσχει και σε αυτή τη διοργάνωση με δύο ομάδες, μία στον Α' όμιλο και μία στο Β' όμιλο.

Αναλυτικά αποτελέσματα για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Αττικής θα είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α (εδώ) αλλά και από το Chess-Results (Π.Ο.Α., Αττικής Φιλίας Α', Αττικής Φιλίας Β').