8 Νοε 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 5ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!

Οι νεαροί σκακιστές σε δράση. Τα νεανικά τουρνουά του Σ.Ο.Αιγάλεω προσελκύουν το ενδιαφέρον πολλών νεαρών σκακιστών και σκακιστριών. Για το λόγο αυτό ο Σ.Ο.Αιγάλεω ήδη προγραμματίζει ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις για νέους και νεαρούς παίχτες
Με τις συναντήσεις του 6ου και τελευταίου γύρου σήμερα το απόγευμα (8/11) στις 6.00 μ.μ. ολοκληρώνεται το 5ο Φθινοπωρινό Νεανικό Τουρνουά που οργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω.

Μετά τον 5ο γύρο στη βαθμολογία προηγείται ο Χρήστος Γκουτούφας με απόλυτο σκορ (5/5), ακολουθεί ο Παναγιώτης Λουρίδας με 4,5/5 (οι δύο πρωτοπόροι τίθενται αντιμέτωποι στον τελευταίο γύρο!) ενώ λίγο πιο πίσω ακολουθούν ο Μάριος-Ανδρέας Μηναδάκης, η Παναγιώτα Κασιούμη και ο Στέφανος Δερμεντζούδης, όλοι με 4/5. Αναμφίβολα ο 6ος γύρος αναμένεται πολύ ενδιαφέρον.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 45 νεαροί σκακιστές και σκακίστριες, αριθμός πολύ ικανοποιητικός. Μάλιστα, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των νεαρών σκακιστών για τουρνουά προπόνησης, ο Σ.Ο.Αιγάλεω έχει ήδη προκηρύξει το 17ο Νεανικό Όπεν (15/11-20/12/2014 λεπτομέρειες εδώ)

Αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά από το 5ο Φθινοπωρινό Νεανικό Τουρνουά είναι διαθέσιμα εδώ.