29 Νοε 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ "ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ" 2013 - 4ος ΓΥΡΟΣ

Διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (24/11) ο 4ος γύρος του Κυπέλλου "Σπύρος Μπίκος" 2013, στο οποίο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α΄ υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στη διοργάνωση απ΄ την ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης Α΄ με σκορ 2-4 και απομακρύνθηκε έτσι ακόμα περισσότερο απ΄ τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Α΄ Ομίλου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα ήταν: Γεωγριλάκης Κωνσταντίνος-Τσιροπούλας Αποστόλης 1-0, Κουλαξουζίδης Γιώργος-Ρούσης Μιχαήλ 0-1, Σόλιας Γιώργος-Ρηγάτος Παναγιώτης 0-1, Γεωργούλιας Διονύσης-Χατζησταυρής Γιώργος 0-1, Ζαμίτ Κυριάκος-Τσαλουμάς Κωνσταντίνος 1-0, Κορρές Κωνσταντίνος-Θεοχάρης Κωνσταντίνος 1-0. Αντίθετα, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' επικράτησε έναντι της ομάδας του Α.Σ.Ο. “Δίας” Πετρούπολης Γ΄ με σκορ 6,5-1,5 και ανέβηκε έτσι στη 16η θέση της βαθμολογίας του Β΄ Ομίλου. Στον Γ΄ Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ ηττήθηκε απ΄ την ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης Β΄ με σκορ 0-6.

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα αυτού του γύρου ήταν:

Εστία Νέας Σμύρνης Α΄-Σ.Ο.Αιγάλεω Α' : 4-2
Σ.Ο.Αιγάλεω Β΄-Α.Σ.Ο. "Δίας" Πετρούπολης Γ΄ : 6,5-1,5
Εστία Νέας Σμύρνης Β΄-Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ : 6-0

Στον επόμενο γύρο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α΄ αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Σ.Α. Κορινθίας “Αργοναύτης” και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να διεκδικήσει όσες ελπίδες του έχουν απομείνει για είσοδο στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την ομάδα του Α.Σ.Ο. “Δίας” Πετρούπολης Γ΄, ενώ ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα του Ε.Ο.Α.Ο. “Φυσιολάτρης” Νίκαιας Γ΄.

Συνέχεια ,επίσης, δόθηκε και στο Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 16 ετών με τη διεξαγωγή του 4ου γύρου, στον οποίο η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα της Π.Σ. Περιστερίου με σκορ 3-3 και διατηρήθηκε έτσι στη θέση της βαθμολογίας. Στον επόμενο γύρο ο Σ.Ο. Αιγάλεω υποδέχεται την ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. σε έναν κρίσιμο αγώνα, καθώς με νίκη η ομάδα μας μπορεί να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ομοίως στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 12 ετών ο Σ.Ο. Αιγάλεω περιορίστηκε στην ισοπαλία εναντίον του Ο.Π.Α. Φιλοθέης με σκορ 3-3 και υποχώρησε έτσι στη 16η θέση της βαθμολογίας. Στον επόμενο γύρο η ομάδα μας τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας.

Αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (δείτε στις ενότητες "Ομαδικά" και "Ομαδικά Νεανικά") αλλά και στο Chess-Results: (Κύπελλο "Σπ. Μπίκου, Κάτω των 16, Κάτω των 12)