15 Νοε 2010

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ: 5ΟΣ ΓΥΡΟΣ

Σε κάθε νεανικό τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος, η αίθουσα γεμίζει από παιδιά! Και με τη διοργάνωση του 4ου Φθινοπωρινού φτάσαμε τα 14! Τέτοιες διοργανώσεις δίνουν την ευκαιρία στο φυτώριο του συλλόγου να προετοιμαστεί για τους πιο σημαντικούς αγώνες! Στην παραπάνω φωτογραφία σε πρώτο πλάνο διακρίνεται η Βούλα Παλιούρα.

Με τις συναντήσεις του 5ου γύρου συνεχίστηκε το 4ο Φθινοπωρινό Νεανικό. Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, το μεγάλο ντέρμπυ μεταξύ των Δημήτρη Κατωπόδη και Δημήτρη Αλεξάκη έληξε ισόπαλο, με αποτέλεσμα η Σωτηρία Γραφάκου, μετά την επικράτησή της επί του ταλαντούχου συμπαίκτη της  στο Φυσιολάτρη Κωνσταντίνου Βλάχου, να αναρριχηθεί στην κορυφή και να ισοβαθμεί με τον Κατωπόδη με 4,5 βαθμούς. Οι δυο πρωτοπόροι θα επιλύσουν τις διαφορές τους στον κρίσιμο τελευταίο γύρο. Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών ο Γιάννης Μαργαρίτης μετά την επικράτησή του επί του Νίκου Καυκαλά επιβεβαίωσε ότι είναι το μεγάλο φαβορί, αφού ξέφυγε ήδη με ένα βαθμό.
Αποτελέσματα 5ου γύρου κάτω των 10 ετών εδώ:
Κλήρωση 6ου γύρου κάτω των 10 ετών εδώ:
Βαθμολογία κάτω των 10 ετών εδώ:
Αποτελέσματα 5ου γύρου κάτω των 14 ετών εδώ:
Κλήρωση 6ου γύρου κάτω των 14 ετών εδώ:
Βαθμολογία κάτω των 14 ετών εδώ:

Το Σαββάτο στις 17:30 θα παιχτεί ο 6ος και τελευταίος γύρος. Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα πάρουν κύπελα, ενώ οι 3 πρώτοι κάτω των 12 και οι τρεις πρώτοι κάτω των 8 μετάλλια. Μετάλλια θα πάρουν και τα τρία πρώτα κορίτσια ανά όμιλο!