8 Νοε 2009

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΣΣΝΑ:ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!

Ο Γιάννης Σπυρακόπουλος και ο Αποστόλης Τσιροπούλας ήταν δύο από τους τρεις παίκτες μας (ο άλλος ήταν ο Ανδρέας Πολυχρονόπουλος) που πήραν τη νίκη εναντίον του Κότινου. Αυτοί οι πόντοι όμως, μαζί με την ισοπαλία του Σπύρου Τσαγκαρόπουλου δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα στο συγκεκριμένο αγώνα!

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για το Σ.Ο. Αιγάλεω αυτήν την Κυριακή. Από τη μία οι νεανικές ομάδες πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν και συνεχίζουν την προσπάθειά τους στο δρόμο προς την τελική οχτάδα. Από την άλλη όμως και οι τρεις ομάδες μας στο Κύπελλο Μπίκου γνώρισαν την ήττα.  Συγκεκριμένα η ομάδα των παμπαίδων πέτυχε άλλη μια ευρεία νίκη επικρατώντας της Εστίας Νέας Σμύρνης με 5-1. Ισοπαλία είχαμε στις δυο πρώτες σκακιέρες (Μαργαρίτης Γιάννης και Καλόφωνος εναντίον Ηλιοπούλου και Τσούπτση) και νίκες στις υπόλοιπες τέσσερις (Δρακόπουλος, Λαδάς, Λιάπη Ειρήνη και Καυκαλάς). Η ομάδα μας στα 16 κατάφερε να νικήσει την Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων, σε έναν αγώνα χωρίς αύριο για εμάς, με 4-2. Νίκησαν οι Λιάσκος, Ρηγάτος, Ρηγανάκος και Κατωπόδης (2 στα 2 ο εντεκάχρονος Γιάννης), ενώ ηττήθηκαν οι Αποστολάκος και Λιάπη Φιλίππα.

Στο ντέρμπυ του Κυπέλλου Μπίκου ο Κότινος επικράτησε της πρώτης ομάδας μας με 4,5-3,5. Στη Σαλαμίνα η δεύτερή μας ομάδα έχασε από τον τοπικό Σ.Ο. Σαλαμίνας με 5,5-2,5 (νίκησε πάλι ο 9χρονος Γιώργος Καραγιάννης), ενώ η πολύ νεανική τρίτη μας ομάδα, ηττήθηκε από την Ένωση Αρμενίων Αθλητών, σε ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν ελλείψεις, με 3,5-2