18 Σεπ 2009

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1o ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ!


Ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος ιδιαίτερα προβληματισμένος κατά τη διάρκεια της μάχης! Αφού γέμισε τις μπαταρίες του με τις Αυγουστιάτικες διακοπές αγωνίστηκε στο Παπαναστάσιο και τώρα στην Πετρούπολη. Απαραίτητο στοιχείο για την εξέλιξη των ταλαντούχων παικτών είναι η συμμετοχή σε πολλούς αγώνες!

Με αρκετή επιτυχία αφού συμμετείχαν 54 σκακιστές ολοκληρώθηκε το 1ο Παπαναστάσιο Οπεν με διοργανωτή το Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου. Νικητής αναδείχθηκε ο ισχυρός Κώστας Κλόκας με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες, με δεύτερο τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Δούνη με 5,5 βαθμούς και τρίτο το γνωστό σε όλους μας Διεθνή Μετρ Θανάση Καραγιάννη. Εντυπωσιακή εμφάνιση και ισοβαθμία στη δεύτερη θέση με 5,5 βαθμούς έκανε και ο Αποστόλης Τσιροπούλας, ο οποίος μετά από τους 5 πόντους διεθνούς έλο που κέρδισε στη Νίκαια πρόσθεσε εδώ άλλους 26.Συγκεκριμένα νίκησε τους Ταμβάκο, Χονδροβασιλόπουλο, Γκόγκολη, Χαροκοπάκη, Δημόπουλο, έφερε ισοπαλία με τον ΙΜ Θ. Καραγιάννη και ηττήθηκε από το Δούνη. Στους 3,5 βαθμούς ισοβάθμησαν οι ταλαντούχοι Παναγώτης Καλόφωνος, Δημήτρης Λαδάς και Πολυχρόνης Δρακόπουλος, οι οποίοι  συνεχώς βελτιώνουν το παιχνίδι τους. Μάλιστα ο Παναγιώτης φαίνεται να πρόσθεσε πάνω από 25 μονάδες έλο. Επίσης αγωνίστηκαν και συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες οι Γιάννης Κατωπόδης με 3/7 και Νίκος Καυκαλάς με 2,5/7. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι Καλόφωνος, Δρακόπουλος και Κατωπόδης αγωνίζονται και στο Οπεν της Πετρούπολης. Μάλιστα ο Παναγιώτης ξεκίνησε με 2 στα 2 νικώντας τη Νικολαϊδου και τον Αρβανάκο.

Περισσότερα στοιχεία και αποτελέσματα από το 1ο Παπαναστάσιο Οπεν στην ιστοσελίδα του Σ.Ο. Περιστερίου http://www.soperisteriou.gr/