26 Ιουν 2009

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ Σ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ!


H ομάδα κάτω των 12 αν και με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας κατέκτησε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Αττικής. Κάποια από τα παιδιά αυτά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής και να συλλέξουν εμπειρίες!

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις δηλωμένες συνθέσεις όλων των ομάδων που θα συμμετέχουν στην Α Εθνική. Μεταξύ των 31 ομάδων που τελικά θα συμμετάσχουν, αφού Σ.Ο. Ξάνθης, Σ.Π.Ζ. Κέρκυρας και ΟΑΑ Ηράκλειο δε θα αγωνιστούν όπως έγκαιρα είχαμε γράψει, ο Σ.Ο. Αιγάλεω θα έχει την 22η θέση σύμφωνα με το μέσο όρο των βαθμών αξιολόγησης. Στον πρώτο γύρο το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο γιατί θα αντιμετωπίσουμε την ισχυρή ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου. Ο Σ.Ο. Ηρακλείου είναι μια ομάδα που βασίζεται στις πολλές μεταγραφές που έχει κάνει από όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει ένα πολύ καλό σύνολο.
1η στην κατάταξη του μέσου όρου των βαθμών αξιολόγησης είναι η ομάδα του Σ.Ο. Καβάλας. Η περσινή πρωταθλήτρια παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για ένα ακόμη πρωτάθλημα. 2η στην παραπάνω κατάταξη εμφανίζεται η Π.Σ. Περιστερίου , η οποία ενισχύθηκε πολύ στις μεταγραφές και 3η η ομάδα της Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.
Πολλές ανδιαφέρουσες αναλύσεις για τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας, αλλά και για το Σ.Ο. Αιγάλεω εδώ.