3 Δεκ 2008

Απονομές νεανικά ΕΣΣΝΑ 2009 _ 8 - 10 - 12 - 14 - 16
Ο Λεωνίδας Λιάσκος (δεύτερος από δεξιά) κρατώντας το κύπελλο που του έχει απονείμει μόλις ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Διονύσης Τσακνής (τα παιδιά του οποίου επίσης παίζουν συστηματικά σκάκι). Ο Λεωνίδας ισοβάθμησε στην 1η θέση στην κατηγορία αγοριών 16 ετών και κατετάγη τελικά 2ος.
Πολύ σημαντικές επιτυχίες για το Σ.Ο.Αιγάλεω στην κατηγορία αγοριών 10 ετών με τρία "πλασαρίμσατα" στην πρώτη 8αδα. Στη φωτό φαίνονται οι Παναγιώτης Καλόφωνος (2ος από δεξιά, 2η θέση στην κατηγορία μετά από πολύ μαχητική εμφάνιση) και Παναγιώτης Λάσπας (πρώτος από αριστερά, 5η θέση στην κατηγορία) ενώ ο τρίτος της παρέας ήταν ο μικρός Γιώργος Καραγιάννης που κατετάγη 7ος.

Μία ομαδική φωτογραφία με κάποια από τα παιδιά που συμμετείχαν στα νεανικά πρωταθλήματα της Αττικής 2009 και στις διασυλλογικές διοργανώσεις του 2008. Από αριστερά: Δημήτρης Σκυριανόγλου, Ειρήνη Λιάπη-Ζενεμπίση, Αντώνης Λάσπας, Θεοδώρα Κκουτσογιαννοπούλου, Φιλίππα Λιπαή-Ζενεμπίση, Γιώργος Καραγιάννης, Γιάννης Σπυρακόπουλος, Κων/νος Τσαλουμάς, Παναγιώτης Λάσπας, Κων/νος Κουτσογιαννόπουλος και Παναγιώτης Καλόφωνος

Η Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση παραλαμβάνει πασιχαρής το κύπελλο για τη 2η θέση στην κατηγορία κοριτσιών 10 ετών από τον πρόεδρος τη Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής κ. Γιάννη Γαλάνη

4η θέση και εξαιρετική εμφάνιση για την Ειρήνη Λιάπη-Ζενεμπίση στην κατηγορία κοριτσιών 12 ετών. Μαζί με την αδερφή της Φιλίππα η Ειρήνη αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελλέσει τη "δύναμη πυρός" του Σ.Ο.Αιγάλεω στις νεανικές γυναικείες σκακιέρες!

Η μικρή Παλιούρα Παρασκευή, αν και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τόσο σημαντικούς αγώνες τα κατάφερε περίφημα καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην κατηγορία κοριτσιών 8 ετών βάζοντας υποθήκη για πολύ καλή εξέλιξη στο κοντινό μέλλον.