7 Μαΐ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ!

Ο Δημήτρης Σκυριανόγλου με το κύπελλο του πρωταθλητή Αττικής στις απονομές του 20ου Ανοιχτού Πρωταθλήματος Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων Αττικής 2024
 

Δύο σημαντικές επιτυχίες, σε ατομικό επίπεδο, σημείωσαν πρόσφατα μια σκακίστρια και ένας σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω.

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Πουλιλίου, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή άνοδο και βελτίωσή της, κατέλαβε την 3η θέση κοριτσιών στην Αττική στην κατηγορία των Λυκείων στο 33ο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Αττικής 2024  που διεξήχθη στον Πειραιά στις 14 Απριλίου 2024. Η Νικολέτα συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς σε 7 αγώνες απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Η τελική βαθμολογία και τα αποτελέσματα της Νικολέτας είναι διαθέσιμα εδώ.

Επίσης, στο 20ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων Αττικής 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ηλιούπολη την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ο Δημήτρης Σκυριανόγλου αναδείχθηκε πρωταθλητής Αττικής συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς (σε 60 δυνατούς) και καταλαμβάνοντας την 2η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού πίσω από τον Παναγιώτη Κονιδάρη (που συγκέντρωσε 46 βαθμούς, διαγωνίστηκε όμως στην Πρέβεζα (εκτός Αττικής)). Τα αναλυτικά αποτελέσματα του διαγωνισμού, τα προβλήματα και οι λύσεις τους είναι διαθέσιμα στη σελίδα του Ε. Μανωλά για το Καλλιτεχνικό Σκάκι εδώ.