5 Μαρ 2024

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ: ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2/2024

Η ομάδα κάτω των 16 ετών βραβεύτηκε για την 3η θέση στην Αττική (ισοβαθμία στις θέσεις 2-3) στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής Κ16 2023 

Την πίτα του για το 2024 έκοψε το Σάββατο 24/2 ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω. Μέλη, αθλητές και φίλοι του ομίλου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά αλλά και να ενημερωθούν για τις διακρίσεις και την εν γένει πορεία του σωματείου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και έγινε ειδική αναφορά και βραβεύσεις στους αθλητές και τις ομάδες του σωματείου που διακρίθηκαν.

Ο νέος δήμαρχος Αιγάλεω κ. Λάμπρος Σκλαβούνος στο χαιρετισμό του υποσχέθηκε ότι η νέα δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να δώσει λύσεις στα προβλήματα της αίθουσας

Επιπλέον τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στον νέο δήμαρχο Αιγάλεω κ. Λάμπρο Σκλαβούνο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αίθουσα του συλλόγου (υγρασία, εισροή υδάτων όταν βρέχει, κακή κατάσταση του εξωτερικού στεγάστρου). Ο κ. Σκλαβούνος υποσχέθηκε ότι η νέα δημοτική αρχή, η οποία είναι ενήμερη και έχει ήδη προβεί σε αυτοψία για τα ζητήματα αυτά, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να δώσει λύσεις ώστε στην επόμενη κοπή πίτας τα προβλήματα αυτά να μην υφίστανται.

Λάμπρος Τέγος και Νικόλας Καραγιώργος βραβεύτηκαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για την επιτυχία της μέσα στο 2024 βραβεύτηκε η ομάδα κάτω των 16 ετών η οποία κατέλαβε την 3η θέση στην Αττική (ισοβαθμία στις θέσεις 2-3) στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής Κ16 2024 (Κωνσταντίνος-Σέργιος Αλεξόπουλος, Νικολέτα Πουλιλίου, Ευάγγελος Κορφιάτης, Παναγιώτης Πολίτης, Σταύρος Πολίτης, Χάρης Καραγιάννης, Στέλιος Μακρυνώρης, Χρήστος-Χαράλαμπος Κακλαμάνος. Βραβεύτηκε επίσης η νεαρή αθλήτρια του σωματείου Νικολέτα Πουλιλίου η οποία κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία νεανίδων κάτω των 16 ετών (Κ16) Αττικής για το 2023. Έγιναν επίσης οι βραβεύσεις των νικητών του Χριστουγεννιάτικου Νεανικού Τουρνουά 2023 και του 1ου Εσωτερικού Νεανικού Τουρνουά Rapid 2024. Ειδική μνεία έγινε στην πρώτη ομάδα του σωματείου η οποία το 2023 πέτυχε την επάνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία. Τέλος, όπως κάθε χρονιά, βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: Λάμπρος Τέγος (Φυσικό Αθήνας), Νικόλας Καραγιώργος (Π.Α.Δ.Α.).

Η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΚΚΕ κ. Βιβή Δάγκα βραβεύει την Νικολέτα Πουλιλίου για την 3η θέση στην κατηγορία νεανίδων κάτω των 16 ετών (Κ16) Αττικής για το 2023.

Εκτός από τον δήμαρχο Αιγάλεω την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία της η αιγαλιώτισσα βουλευτής του ΚΚΕ κ. Βιβή Δάγκα η οποία απεύθυνε χαιρετισμό (σημείωση: στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και οι άλλοι δύο βουλευτές από το Αιγάλεω, ο κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και η κ. Ρένα Δούρου οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να παραστούν). Παρέστησαν επίσης και χαιρέτησαν ο κ. Νίκος Καραγιάννης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Αιγάλεω, ο κ. Δημήτρης Μπέσης, πρόεδρος των Φίλων του Πυριτιδοποιείου, ο κ. Θοδωρής Κατσωνόπουλος, αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων  και Αθλητισμού, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων από σχολεία του Αιγάλεω στα οποία οργανώνονται μαθήματα σκακιού (ο κ. Δημήτρης Κουτσομπόλης, η κ. Καλομοίρα Μπάκολη και μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, η κ. Κωνσταντίνα Τάτση από το 2ο Δ.Σ. Αιγάλεω, η κ. Θάλεια Σταθάκη με μαθητές του 5ου Δ.Σ. Αιγάλεω, η κ. Ευγενία Οψιμούλη και μέλη του Συλλόγου Γονέων από το 20ο Δ.Σ. Αιγάλεω). Τέλος παρευρέθηκε ο γνωστός αιγαλιώτης δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αιγάλεω-Διάλογος-Ανατροπή» κ. Γιώργος Καφετζής.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι διαθέσιμες εδώ.

Και του χρόνου!