2 Μαΐ 2023

3η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥΛΙΛΙΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2023!

Η Νικολέτα Πουλιλίου (πρώτη από αριστερά) με το κύπελλο της 3ης θέσης στην κατηγορία νεανίδων κάτω των 16 ετών (Κ16)
 

Σημαντική διάκριση πέτυχε η σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω Νικολέτα Πουλιλίου στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2023 που διεξήχθησαν στο Περιστέρι την περίοδο των διακοπών του Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα η νεαρή σκακίστρια του Σ.Ο.Αιγάλεω κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία νεανίδων κάτω των 16 ετών (Κ16) συγκεντρώνοντας 4,5 βαθμούς (σε 6 αγώνες) και κερδίζοντας 64 μονάδες Elo! Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια σημαντική επιτυχία της Νικολέτας που δεν ήρθε καθόλου τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα της αγάπης της για το σκάκι και της συστηματικής δουλειάς της τον τελευταίο χρόνο. Ήρθε μάλιστα μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στη Γ' Εθνική με την ομάδα του σωματείου. Πολλά συγχαρητήρια στη Νικολέτα και ευχές για νέες επιτυχίες στο κοντινό μέλλον! Τα αναλυτικά αποτελέσματά της είναι διαθέσιμα εδώ.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν και άλλοι πέντε νεαροί σκακιστές και σκακίστριες του Σ.Ο.Αιγάλεω οι οποίοι πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις και αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες: 

Στην ανοιχτή κατηγορία κάτω των 8 ετών (Ο08) συμμετείχαν οι Διομήδης Δίπλας, Μιχαήλ Δίπλας και Στέφανος Πολύζος (αποτελέσματα εδώ). 

Στην ανοιχτή κατηγορία κάτω των 14 ετών (Ο14) συμμετείχε ο Ορέστης Μπαντούνας, (αποτελέσματα εδώ). 

Τέλος στην κατηγορία νεανίδων κάτω των 12 ετών (Κ12) συμμετείχε η Κατερίνα Τσοπελογιάννη (αποτελέσματα εδώ).

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή συνέχεια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.