10 Ιουλ 2019

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΙΑΣΚΟΥ ΣΤΗΝ CHESSBASE!

Ο Λεωνίδας Λιάσκος (εδώ φωτό από τη συμμετοχή του στην Α΄Εθνική το 2011 στη Ερέτρια), αν και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Μ. Βρετανία εξακολουθεί να έχει σημαντική σκακιστική δραστηριότητα και να συνδυάζει επιτυχώς το σκάκι με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.
Αν και τα τελευταία χρόνια ο Λεωνίδας Λιάσκος βρίσκεται στη Μ. Βρετανία για σπουδές αλλά και εργασία εντούτοις δεν έχει αφήσει το σκάκι! Ο σκακιστής του Σ.Ο.Αιγάλεω εξακολουθεί να αγωνίζεται σε τουρνουά στην Ουαλία και να κερδίζει τίτλους! Φαίνεται όμως πως το σκάκι δεν αποτελεί για τον Λεωνίδα απλά ένα χόμπι αλλά επιπλέον οι δεξιότητες που ανέπτυξε μέσω του σκακιού όλα αυτά τα χρόνια αποδείχθηκαν χρήσιμες στην αναζήτηση εργασίας!

Σε άρθρο του με τίτλο: "7 reasons you should hire a chess player" που δημοσίευσε πρόσφατα το διεθνούς εμβέλειας σκακιστικό site Chessbase.com ο Λεωνίδας εξηγεί πως οι ικανότητες που αναπτύσσουν οι σκακιστές μέσω του σκακιού είναι εξαιρετικά χρήσιμες σε όλες τις επιχειρήσεις. Παρουσιάζει μάλιστα αναλυτικά εφτά λόγους για τους οποίους όλες οι επιχειρήσεις θα έπρεπε να προτιμούν υπαλλήλους-σκακιστές.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λεωνίδα Λιάσκου εδώ.

Εμείς ευχόμαστε στο Λεωνίδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους του και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα τον έχουμε ξανά μαζί μας στο Σ.Ο.Αιγάλεω.