9 Ιαν 2018

1ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ RAPID Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γέμισε το εντευκτήριο του Σ.Ο.Αιγάλεω με μικρούς σκακιστές και σκακίστριες κατά τη διάρκεια του 1ου Χριστουγεννιάτικου Νεανικούς Τουρνουά Rpaid.
Με επιτυχία και τη συμμετοχή 44 νεαρών σκακιστών και σκακιστριών διεξήχθη στις 27 Δεκεμβρίου 2017 το 1ο Χριστουγεννιάτικο Νεανικό Τουρνουά Rapid που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω

Νικητής με απόλυτο σκορ 6/6 (!) αναδείχτηκε ο αθλητής του Σ.Ο.Αιγάλεω Κώστα Μέρτογλου. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το νεαρό αθλητή του σωματείου μας, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για μεγαλύτερες επιτυχίες! Στη 2η θέση βρέθηκε ο Σπύρος Οικονομίδης από το Σκακιστικό Κύκλο Ιλίου με 5 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση, επίσης με 5 βαθμούς βρέθηκε η σκακίστρια του Σ.Ο.Αιγάλεω Κλέιντα Ταφάνι, ένα επίσης πολύ καλό αποτέλεσμα.

Στις επί μέρους κατηγορίες οι νικητές ήταν:

Κορίτσια:
1. Χατζηστέλιου Θάλεια 3 β.
2. Βιτουλαδίτη Αφροδίτη 2 β.
3. Παπαγρηγοράκη Κων/να 2 β.

Κάτω των 10 ετών:
1. Σπηλιωτόπουλος Δημήτριος 4 β.
2. Καραγιάννης Χάρης 4 β.
3. Λυράκης Γεώργιος 3,5 β.

Κάτω των 8 ετών:
1. Γεωργιάδης Αναστάσιος 4,5 β.
2. Λαυκίδης Απόστολος 4,5 β.
3. Ταμπάκης Βασίλειος 4,0 β.

Το τουρνουά διεξήχθη σε εορταστικό κλίμα και κατά τη διάρκεια του προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους χριστουγεννιάτικα κεράσματα ενώ αξίζει να αναφερθεί η εκπτωτική προσφορά του καφέ "The Theory of House" στους συμμετέχοντες και σε όλους τους παριστάμενους στο τουρνουά.

Αναλυτικά αποτελέσματα του τουρνουά είναι διαθέσιμα εδώ.