12 Σεπ 2016

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Το σχολικό σκάκι είναι ένας τομέας στον οποίο ο Σ.Ο.Αιγάλεω δίνει ιδιαίτερη έμφαση. Έτσι και φέτος προετοιμάζονται ήδη τα τμήματα εκμάθησης σκακιού που θα λειτουργήσουν στα σχολεία του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου με στόχο ο αριθμός των σχολείων φέτος να είναι ακόμη μεγαλύτερος (η φωτό είναι από το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγ. Βαρβάρας του 2016).
Εντός της εβδομάδας, πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 14/9/2016, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα των προπονητικών τμημάτων του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω για τη νέα σχολική χρονιά ενώ οι εγγραφές στα τμήματα έχουν αρχίσει ήδη!

Παράλληλα, έχουν επίσης ξεκινήσει οι επαφές με τα σχολεία του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου για τη δημιουργία τμημάτων εκμάθησης σκακιού στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων των σχολείων. Ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω οργάνωσε πέρυσι τμήματα σε περισσότερα 20 σχολεία της περιοχής. Στόχος φέτος είναι να μπουν στο πρόγραμμα των μαθημάτων ακόμη περισσότερα σχολεία!

Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή στα τμήματα προπονήσεων του σωματείου ή για τη δημιουργία τμημάτων εκμάθησης σκακιού σε κάποιο σχολείο μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον πρόεδρο και υπεύθυνο των προπονητικών τμημάτων του Σ.Ο.Αιγάλεω κ. Γιάννη Σπυρακόπουλο στο τηλέφωνο 6947-729930.

Καλό Φθινόπωρο!