21 Νοε 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ "ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ" 2013 - 3ος ΓΥΡΟΣ


Συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή (17/11) το Κύπελλο “Σπύρος Μπίκος” 2013, στο οποίο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α΄, στα πλαίσια του 3ου γύρου, στον Α' Όμιλο σημείωσε την πρώτη του ήττα στη διοργάνωση από την ομάδα του Σ.Ο.Χαλανδρίου Α΄ με σκορ 2,5-3,5 και υποχώρησε έτσι στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 4 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα ήταν: Τσιροπούλας ΑποστόληςΚοτρώτσος Βασίλειος 0,5-0,5, Πασσάκος ΓιώργοςΛιάσκος Λεωνίδας 0-1, Κουλαξουζίδης ΓιώργοςΖήβας Κωνσταντίνος 0-1, Κοσμάς ΧρήστοςΡηγάτος Παναγιώτης 1-0, Γεωργούλιας ΔιονύσηςΔευτεραίος Παύλος 1-0, Τζωρτζής Δημήτρης–Τσαλουμάς Κωνσταντίνος 1-0. Την ήττα επίσης γνώρισε και ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' απ΄ την ομάδα του Ο.Π.Α. Φιλοθέης με σκορ 2,5-5,5 και υποχώρησε έτσι στην 20η θέση της βαθμολογίας του Β΄ Ομίλου. Στον Γ΄ Όμιλο οι Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ και Δ΄ ηττήθηκαν από τις ομάδες του Σ.Μ.Α.Ο. Καισαριανής Β΄ και του Πειραϊκού Ο.Σ. Β΄ αντίστοιχα. Να σημειώσουμε ότι ο Σ.Ο. Αιγάλεω Δ΄ αποχωρεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα αυτού του γύρου ήταν:

Σ.Ο. Αιγάλεω Α΄ -Σ.Ο.Χαλανδρίου Α΄ : 2,5-3,5
Ο.Π.Α. Φιλοθέης -Σ.Ο.Αιγάλεω Β' : 5,5-2,5
Σ.Μ.Α.Ο.Καισαριανής Β' -Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ : 6-0
Σ.Ο.Αιγάλεω Δ΄ -Πειραϊκός Ο.Σ. Β΄ : 0,5-5,5

Στον επόμενο γύρο ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α΄ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης Α΄ και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' υποδέχεται την ομάδα του Α.Σ.Ο. “Δίας” Πετρούπολης Γ΄, ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης Β΄.

Συνέχεια επίσης δόθηκε και στο Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 16 ετών, όπου στα πλαίσια του 3ου γύρου η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω επικράτησε εντός έδρας της ομάδας του Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας με σκορ 4,5-1,5 και ανέβηκε έτσι στη θέση της βαθμολογίας! Στον επόμενο γύρο ο Σ.Ο. Αιγάλεω αντιμετωπίζει την πολύ ισχυρή ομάδα της Π.Σ.Περιστερίου σε έναν αγώνα που ενδεχομένως να κρίνει την πρώτη θέση στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Αντίθετα στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 12 ετών ο Σ.Ο. Αιγάλεω υπέστη την ήττα απ΄ την ομάδα του Σ.Ο.Χαλανδρίου με σκορ 4,5-1,5 και υποχώρησε έτσι στην 15η θέση της βαθμολογίας. Στον επόμενο γύρο η ομάδα μας τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Ο.Π.Α.Φιλοθέης.

Αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (δείτε στις ενότητες "Ομαδικά" και "Ομαδικά Νεανικά") αλλά και στο Chess-Results: (Κύπελλο "Σπ. Μπίκου, Κάτω των 16, Κάτω των 12)