19 Μαρ 2013

ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙΣΣΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΣΑΧΤΑΧΤΙΝΣΚΙ

 Ο Δημήτρης Λαδάς σταθερή αξία στους αγώνες του ΣΟ Αιγάλεω εδώ και πολλά χρόνια!  Ο Δημήτρης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης της 2ης θέσης στην Αττική στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων 2012.

Συνεχίζονται την Κυριακή με τις συναντήσεις του 3ου γύρου, οι αγώνες σε μνήμη του Αλεκπέρ Σαχταχτίνσκι, ενός σκακιστή που διακρινόταν για το ήθος και την ευγένειά του και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από τροχαίο ατύχημα πριν δυο χρόνια. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω συμμετέχει με μία ομάδα. Συνολικά συμμετέχουν 14 ομάδες με σύστημα διπλού νοκ άουτ. Για να αποκλειστεί δηλαδή μια ομάδα θα πρέπει να χάσει 4 βαθμούς: να κάνει για παράδειγμα δυο ήττες ή να χάσει μια φορά και να έρθει δυο φορές ισόπαλη!
Στον 1ο γύρο η ομάδα μας επικράτησε της Ευβοϊκής Ε.Σ. με σκορ 4-2. Αγωνίστηκαν οι Διονύσης Γεωργούλιας, Γιώργος Κουλαξουζίδης, Κωνσταντίνος Τσαλουμάς, Νίκος Καυκαλάς, Γιάννης Μαργαρίτης και Βαγγέλης Κορρές.
Στο 2ο γύρο η ομάδα μας επικράτησε πάλι αυτή τη φορά επί του Σ.Ο. Ικαρίας Β με 6-0. Αυτή τη φορά αγωνίστηκαν οι Αποστόλης Τσιροπούλας, Διονύσης Γεωργούλιας, Γιώργος Κουλαξουζίδης, Παναγιώτης Ρηγάτος, Δημήτρης Λαδάς και Κωνσταντίνος Τσαλουμάς.
Με τις δύο αυτές νίκες η ομάδα μας προηγείται στη βαθμολογία μαζί με το Φυσιολάτρη Νίκαιας και τον Πανελλήνιο Γ.Σ. Επιπρόσθετα τρεις ομάδες ηττήθηκαν για δεύτερη φορά και αποκλείστηκαν ( ΟΠΑ Φιλοθέης, ΕΟΣ Αχαρνών και Ευβοϊκή ΕΣ), με αποτέλεσμα να συνεχίζουν μόνο 11 πλέον!