25 Σεπ 2012

ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Σ.Σ.Ν.Α.: ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΕΣ

Με πολύ θετικά αποτελέσματα ξεκίνησαν τους αγώνες τους οι ομάδες του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω στις νεανικές διασυλλογικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α, οι οποίες ξεκίνησαν μέσα στο Σεπτέμβρη.
Πιο συγκεκριμένα στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Αττικής 2012 (το λεγόμενο Μικτό Νεανικό καθώς η 6μελης σύνθεση των ομάδων περιλαμβάνει σκακιέρες κάθε ηλικίας και φύλου (<16, <14, <12 , <10 , κορίτσι<16, κορίτσι<12)), την Κυριακή 23/09/2012, η ομάδα μας ζευγάρωσε τις νίκες της νικώντας στο 2ο γύρο εκτός έδρας την ομάδα της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ν. Ηρακλείου με σκορ 1,5-4,5. Με την ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Γιώργος Καραγιάννης, Δημήτρης Κατωπόδης, Ειρήνη Λιάπη-Ζενεμπίση και Παναγιώτα Ρήγα. Την περασμένη Κυριακή (16/09/2012) η ομάδας μας είχε ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της με εντός έδρας νίκη στον 1ο γύρο επί του Α.Κ. Ζωγράφου με σκορ 5,5-0,0 (ο Α.Κ. Ζωγράφου αγωνίστηκε με μια κενή σκακιέρα, για το Σ.Ο.Αιγάλεω αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Νίκος Καυκαλάς, Δημήτρης Κατωπόδης, Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση και Παρασκευή Παλιούρα). Το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων συνεχίζεται την Κυριακή 30/09 με την ομάδα μας να έχει δύσκολο έργο εκτός έδρας απέναντι στην πάντα ισχυρή ομάδα του Ε.Ο.Α.Ο. "Φυσιολάτρης" Νίκαιας.
Στη δεύτερη διοργάνωση, το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων (Juniors, έως 8 ετών) Αττικής 2012, η οποία ξεκίνησε την Κυριακή 23/09, η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση εντός έδρας και πέτυχε νίκη 3-0 επί του πάντα υπολογίσιμου Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας. Αγωνίστηκαν οι Βασίλης Κασιούμης, Μανώλης Δερμιτζάκης και Παύλος Λιάμης. Για τους δυο τελευταίους ήταν το ντεμπούτο τους με την ομάδα! Στο 2ο γύρο την Κυριακή 30/09 η ομάδας μας θα βρεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με την ομάδα της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ν. Ηρακλείου.
Αναλυτικές πληροφορίες, κληρώσεις και αποτελέσματα και για τις δύο νεανικές διοργανώσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. αλλά και στο Chess-Results: (Μικτό Νεανικό, Juniors)