10 Δεκ 2011

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΑΛΙ ΤΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Πραγματοποιώντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα των παμπαίδων του Σ.Ο. Αιγάλεω επικράτησε στο σημερινό ημιτελικό του Φυσιολάτρη με σκορ 4-2. Η ομάδα μας πήρε από την αρχή το προβάδισμα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της ομάδας της Νίκαιας, αυτό δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Τις νίκες σημείωσαν ο Παναγιώτης Καλόφωνος επί του Αστέρη Παπαδόπουλου, ο Παναγιώτης Λάσπας επί της Γραφάκου, ο Γιώργος Καραγιάννης επί της Λουκά και ο Δημήτρης Κατωπόδης επί της Μοβσεσιάν. Ηττήθηκαν ο Νίκος Καυκαλάς από τη Λεμονή και η Φιλίππα Λιάπη από τον Κολυβά.
Στον αυριανό τελικό η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τη Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου με στόχο τη νίκη που θα της δώσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο! Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε στον ημιτελικό της Αίγλης Παπάγου με 4,5-1,5 και αναμένεται να τα δώσει και αυτή όλα για την κατάκτηση του τίτλου. Στον περσινό τελικό, όπου οι ομάδες ξανασυναντήθηκαν, η ομάδα μας επικράτησε της ομάδας του Νίκου Κομνηνού με 4-2, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι νίκησε με 3,5-2,5 και στον αγώνα της πρώτης φάσης. Οπότε αναμένουμε ένα συναρπαστικό τελικό με την ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, διότι ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια, όταν ο κανονικός αγώνας και το 15λεπτο μπαράζ λήξουν ισόπαλα, αφού τερμάτισε πρώτη στην πρώτη φάση των αγώνων!
Επομένως, στο μικρό τελικό θα κονταροχτυπηθούν Αίγλη και Φυσιολάτρης με στόχο το διόλου ευκαταφρόνητο χάλκινο μετάλιο.
Για τις θέσεις 5-6 θα αγωνιστούν ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας που επικράτησε της Π.Σ. Περιστερίου με 3,5-2,5 και ο Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας που επικράτησε του πρωτάρη Πήγασου Κυψέλης με 6-0.
Οπότε τα ζευγάρια της 3ης ημέρας του final-8 των παμπαίδων έχουν ως εξής:

Θέσεις 1-2: Σ.Ο. Αιγάλεω- Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου
Θέσεις 3-4: Φυσιολάτρης Νικαίας- Αίγλη Παπάγου
Θέσεις 5-6:  Σ.Μ.Σ Ελευσίνας- ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας
Θέσεις 7-8: Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης- Π.Σ. Περιστερίου

Οι αγώνες της τρίτης ημέρας ξεκινουν στις 16:30!